"5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu ve Tüm Şehitlerimiz” temalı izcilik kampı yapıldı

"5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu ve Tüm Şehitlerimiz” temalı izcilik kampı yapıldı
Gençlik Spor ve Feraset İzcilik Temsilcisi Zeliha Sıcak önderliğinde, Adana’ nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılında "5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu ve Tüm Şehitlerimiz” temalı izci kampı düzenlendi.

izci-5.jpg

Adana’nın düşman işgalinden Kurtuluşunun 102. Yılında "5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu ve Tüm Şehitlerimiz” temalı izci kampı Yüreğir Millet Bahçesinde, 13-14-15 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlendi.

izci-3.jpg

Gençlik Spor ve Feraset İzcilik Temsilcisi Zeliha Sıcak önderliğinde, Adana Ceyhun İzcilik Kulübü Lideri Denizhan Ozangüç,

kamp-2.jpg

Keşşaf İzcilik Kulübü Lideri İbrahim Yıldırım, TİF-DİB Osmanlı Oymağı Lideri Emine Yürekli ve izcilerinin katılımı ile büyük bir coşku ile kutlandı.

otag-3.jpg

Bayrak töreni ile başlayan Program, Adana'nın düşman işgalinden Kurtuluşunda ismi geçen kahramanlar ve Filistin ile ilgili istasyon çalışmaları yapıldı.

kamp-3.jpg

Kampta izcilik tanıtımı, ebru sanatı, sportif faaliyetler ve kamp ateşinde mizansel anlatım ile devam eden program, bayrak töreni ile sona erdi.

izci-4.jpg

3 gün 2 gece boyunca doğa yürüyüşlerinden parkur oyunlarına, sabah sporuna kadar birçok etkinlik düzenlenen kampta bulunan izcilik kulübü üyeleri geceleri çadırlarında konaklayarak doğa ile baş başa zaman geçirdiler.

izci-1.jpg

Kamp boyunca havanın soğuk olmasını fırsata çeviren izciler geceleri ateş başında gönüllerince eğlenerek kendi hazırladıkları skeçleri oynadılar.

izci-2.jpg

Zeliha Sıcak, yıl içerisinde izcilik tanıtımı, izcilik faaliyetleri, doğa yürüyüşlerinden parkur oyunlarına, sabah sporuna kadar birçok etkinliğin hazırlayacakları kamplarda devam edeceğini söyledi.

izci-6.jpg

Gençlik Spor ve Feraset İzcilik Temsilcisi Zeliha Sıcak, Adanapost Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yürekli’ ye,

kamp-1.jpg

Yüreğir Belediyesi Bekir Fevzi Yıldırım Sivil Toplum Kuruluş Müdürü Feride Demir'e, kampa katılan lidere, izcilere destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

izci-0.jpg

Muhabir: Sena Bozdoğan

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.