65 yaş ve üstü parklara akın etti  

65 yaş ve üstü parklara akın etti  

- 70 yaşındaki Deniz Işık, yürümeyi unuttuğunu, güçlükle yürüdüğünü söyledi 

ADANA (İHA) - Sokağa çıkma kısıtlamasına 4 saat ara verilmesi ile Adana'da yaşlılar parklara akın etti. 70 yaşındaki kadın, yürümeyi unuttuğunu, güçlükle yürüdüğünü söyledi.  

Yeni tip korona virüs nedeniyle 21 Mart’tan itibaren 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkması kısıtlandı. O tarihten sonra sokağa çıkamayan yaşlılara sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün 11.00 ile 15.00 arasında sokağa çıkma izni verildi. Bu izinle birlikte yaşlılar Adana'da parklara akın etti. Parka gelen 70 yaşındaki Deniz Işık, yaklaşık 2 aydır dışarı çıkmadığını, bugün de sokağa çıktığında zor yürüdüğünü, yürümeyi unuttuğunu söyledi. Kocası Koç Ali Işık ise, 2 aydır çok sıkıldıklarını, bu iznin çok iyi geldiğini ifade etti. 

Engelli annesi Hamide Akata’yı parka getiren Tan Akata, annesinin evde bunaldığını, iznin yerinde olduğunu, kendisine Anneler Günü hediyesi olduğunu söyledi.  

Kocasıyla birlikte sokağa çıkan Günay Kocabaş ise, evinin parkın karşısında olduğunu ancak evden çıkamadığını, bu nedenle çok kötü olduğunu, bugün çok mutlu olduklarını söyledi.

kovid-19-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler