Adana da Demokrasi Nöbeti Tutan Halka Çiğköfte İkramı

Adana da Demokrasi Nöbeti Tutan Halka Çiğköfte İkramı

 Adana Adıyamanlılar Dernek Başkanı Halil Fırat, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmayı hedefleyen, genelde tüm siyasi otoritelere, özelde seçilmiş...

 

Adana Adıyamanlılar Dernek Başkanı Halil Fırat, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmayı hedefleyen, genelde tüm siyasi otoritelere, özelde seçilmiş hükümete yapılan hain darbe girişiminin ilk saatlerinde binlerce üyesine gönderdiği mesajla darbeye karşı olduğunu ifade etmiş ve üyelerini darbe karşıtı gösterilere davet etmiştir.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana da yapılan ilk darbe karşıtı gösteriye katıldık. Daha sonraki süreçte de aynı tavrı istikrarlı bir şekilde gösterdik. İlerleyen zamanlarda gelen şehit haberleri sonucunda hemşerimiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler ile yine polis memuru Yunus Uğur un şehit oldukları haberini aldık. Aileleri Adana da ikamet eden bu kahraman şehitlerimizin cenaze törenlerine, taziyelerine ve mevlit törenlerine katıldık. Daha sonra Adana istasyon meydanında tutulan demokrasi nöbetinde bulunan halkımıza şehit polislerimiz ve tüm şehitlerimiz anısına sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’ın da katkılarıyla 10.000 kişilik çiğköfte ikramında bulunduk.” dedi. Dernek Başkanı Fırat, hemşerilerine yönelik bu tür etkinliklere olabildiğince yer verdiklerini sözlerine ekledi. Fırat, bir daha ülkemizin böyle kötü günler yaşamaması temennisinde bulunarak hemşerilerini dernek faaliyetlerinde etkin görev almaya davet etti. 

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler