Adana ESOB'da Niyazi Göğer dönemi başladı

Adana ESOB'da Niyazi Göğer dönemi başladı

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göğer, mazbatasını alarak, makamına oturdu.

adana-esob.jpg

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göğer, mazbatasını alarak, makamına oturdu. Adana ESOB'a yeni bir dönemin başladığını dile getiren Birlik Başkanı Niyazi Göğer, bu makama esnaf ve sanatkarlara hizmet etmek için talip olduklarının altını çizerek, "Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle esnafımızın istek ve beklentilerine uygun, ortak akılla ve sizlerden aldığımız destekle tek işimiz hizmet olacaktır" dedi.

1 Mart'ta gerçekleştirilen Adana ESOB genel kurulunda Birlik Başkanlığına seçilen Başkan Niyazi Göğer, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ve oda başkanları ile birlikte Seyhan İlçe Seçim Kuruluna gelerek mazbatasını aldı. Seyhan İlçe Seçim Kurulunun ardından beraberindeki heyetle birlikte Adana ESOB Eğitim ve Hizmet binasına geçen Birlik Başkanı Niyazi Göğer, kurban kesilerek ve çiçeklerle karşılandı.

Dualar eşliğinde makama oturan Birlik Başkanı Niyazi Göğer, burada yaptığı açıklamada, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yeni döneminin başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere Adana'ya ve Adanalılara hayırlı olmasını temenni ederek, "Seçim sürecinde birçok arkadaşımız, Hz. İbrahim'in kıssasında olan karınca gibi bu başarıya su taşıdı. Asıl kazanan esnafımızdır. Bu başarıya emekleriyle, gönülleriyle, zamanlarıyla destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Açıklamasında kendisinin ve yönetimindeki tüm başkanların makam için değil, hizmet için göreve talip olduğunun altını çizen Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer, "İlk icraatımız oda başkanlarımız, odalarımızın yönetim kurulu üyeleri ile esnaf ve sanatkarlarımız arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik ilişkilerini pekiştirmek olacaktır. Yönetimde istişare kültürünü ilke edineceğiz. Şahsıma ve ekibime oy vermiş olsun ya da olmasın, herkes bizim için kıymetlidir, değerlidir. Ben tüm oda başkanı ve yönetici arkadaşlarıma eşit mesafede olacağım. Biz  bu makama esnafımıza hizmet etmek amacıyla talip olduk. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün, sorumluluğunun bilinciyle esnafımızın istek ve beklentilerine uygun, ortak akılla ve sizden aldığımız destekle tek işimiz hizmet olacaktır" ifadelerini kullandı.

Başkan Niyazi Göğer, açıklamalarının ardından makamında tebrikleri kabul etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler