"Adana Karpuz Festivali" Hazırlık Toplantısı..

"Adana Karpuz Festivali" Hazırlık Toplantısı..

"Adana Karpuz Festivali" Hazırlık Toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş'ın Başkanlığında Gerçekleştirildi

Geçen yıl ilk kez Karataş İlçesinde düzenlenen ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan  "Adana Karpuz Festivali"nin hazırlık toplantısı Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Makamında gerçekleştirilen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammet Ali Tekin, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz ile festival hazırlıklarında görev alan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Demirtaş, "Kentimizin Sahip Olduğu Değerleri Markalaştırmaya Büyük Önem Veriyoruz

Festival kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerin ayrıntılarıyla ele alındığı toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, kentin sahip olduğu değerlerin tanıtımı ve ürünlerinin markalaştırılmasına büyük önem verdiklerini, bu konudaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Merkez Park'ta, 06 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan "Adana 2.Karpuz Festivali" hazırlık toplantısı, katılımcıların dile getirdikleri görüş ve önerilerin irdelenmesiyle sürdü.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler