Adana Milletvekili Doğru’dan yeni başkan Cengil’e ziyaret

Adana Milletvekili Doğru’dan yeni başkan Cengil’e ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, yeni seçilen İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil ve yönetimine başarılar diledi.

dogru.jpg

İlçe başkanlıklarına ziyaretlerini sürdüren AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru bir süre önce kongre ile ilçe başkanlığına seçilen Necip Fazıl Cengil ve Yönetim kurulu üyelerini ilçe başkanlığında ziyaret ederek, parti binasına gelen ve üye olmak isteyen vatandaşların üyelik formlarını ilçe başkanı Cengil ile imzalayarak partiye kayıtlarını yaptılar.  Doğru burada yaptığı açıklamada; bir bayrak yarışı olan ve demokrasi şölenini andıran kongremiz sonucu seçilen ilçe başkanımız Necip Fazıl Cengil ve yönetim kurulunu kutluyorum. Seçilen arkadaşlarımızın iyi bir performans göstereceklerini ve Yüreğirimize teşkilatımız acısından büyük katkılar koyacaklarını ve başarılı olacaklarını ümit ediyorum’ dedi.

abdullah-dogru-1.jpg

Teşkilatlarda küskünlüğe yer olmadığını da vurgulayan Doğru, teşkilatlarımız arasında eski yönetim, yeni yönetim demeden, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En ücra mahallelere giderek, hükümetimizin ve teşkilatlarımızın yaptıkları hizmetleri anlatacağız. Yeni seçilen ilce başkanımız ve Yüreğir teşkilatımızın başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum’ dedi.

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil de Adana milletvekili Abdullah Doğru’nun teşkilatlarına yaptıkları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Sevgili abimiz, milletvekilimizin ziyaretlerinden dolayı müteşekkiriz. Sayın Doğru’nun da belirttiği gibi bu bayrak yarışında görev bize verilmiştir. Yönetim kurulu üyelerimle birlikte, mahalle teşkilatlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ve müşahitlerimizle Yüreğirimizin her sokağına girerek Sayın Cumhurbaşkanımızın mesajlarını ve hükümetimizin icraatlarını anlatacağız. Yüreğir Belediye Başkanımız sayın Fatih Kocaispir’in Yüreğirimize yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatacağız. Allah’ın izniyle çalmadık kapı bırakmayacak, tüm Yüreğirlileri kucaklayacağız” dedi.  

Daha sonra partiye üye olmak için teşkilat binasına gelen vatandaşların üyelik formları Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ve İlce Başkanı Necip Fazıl Cengil tarafından imzalanarak kayıtları yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler