Adana Valisi Demirtaş: "İnşallah içimizde bu hain terör örgütünün mensuplarını birer birer kazıyacağız

Adana Valisi Demirtaş: "İnşallah içimizde bu hain terör örgütünün mensuplarını birer birer kazıyacağız

Adana Valisi Demirtaş: - "İnşallah içimizde bu hain terör örgütünün mensuplarını birer birer kazıyacağız ve bu memlekette onları etkisiz hale getireceğiz"

ADANA (AA)

- Adana Valisi Mahmut Demirtaş,  "İnşallah içimizde bu hain terör örgütünün mensuplarını birer birer kazıyacağız ve bu memlekette onları etkisiz hale getireceğiz." dedi.

Demirtaş, Valilikte düzenlenen toplantıda, merkez Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde yaşayan şehit yakınları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Demirtaş, bundan sonra sık sık muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, vatandaşlar, şehit yakınları ile buluşacaklarını söyledi.

Bu kesimlerin problemlerini dinleyip kaymakamlar ve resmi kurum müdürleri ile çözüm yolları araştıracaklarını ifade eden Demirtaş, "Siz konuşacaksınız biz dinleyeceğiz ve not alıp gereğini yapacağız." dedi.

Demirtaş, göreve başladığından beri kentte vatandaşların en fazla sıkıntı yaşadıkları konunun enerji olduğunu belirterek, bunu Adana'da bir problem olmaktan çıkarmak istediklerini bildirdi.

Göreve geldikten kısa süre sonra FETÖ'nün darbe girişimi olduğunu anımsatan Demirtaş, şunları söyledi:

"Çok şükür hem Adana'mızda hem de ülkemizde memleketini, milletini ve bayrağını seven insanlar bu darbe girişimine karşı çok ciddi bir şekilde tepki göstererek bu darbe girişimini geri püskürtmüşlerdir. Vatandaşımız, milletimiz başarılı olmuştur. İnşallah içimizde bu hain terör örgütünün mensuplarını birer birer kazıyacağız ve bu memlekette onları etkisiz hale getireceğiz. Bugün bile dahi 78 kamu görevlisinin işine son verdik. İnşallah bu böyle devam edecek."

Demirtaş, görev süresi içinde Valiliğe bombalı terör saldırısı olduğunu da anımsatarak, saldırıda yaşamını yitirenlere rahmet, yaralılara şifa diledi.

Bir süre önce Aladağ'da da üzüntü verici bir olay yaşandığını anlatan Demirtaş, "12 vatandaşımızı kaybettik. Beni en fazla üzen bu olay oldu. İnşallah bu yaraları da en kısa sürede Aladağ'da, Aladağ köylerinde ve diğer köylerde saracağız." diye konuştu.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler