Adana ve Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı..

Adana ve Diyarbakır'da uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı..

Adana ve Diyarbakır'da, organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 9 kişi toplam 17,5 kilo esrarla yakalandı.Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğünden...

Adana ve Diyarbakır'da, organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 9 kişi toplam 17,5 kilo esrarla yakalandı.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, organize suç örgütü üyelerinin çevre illerden getirdikleri uyuşturucuyu Ceyhan'da piyasaya sürme hazırlığında olduğunu belirledi.

Ekipler, Ceyhan merkezli olmak üzere Adana ve Diyarbakır'da 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda H.Ç. (41), V.Ç. (28), İ.Ç. (49), M.Ö. (40), C.B. (29), M.U. (20), M.Ç. (23), S.H. (45) ve M.G. (28) gözaltına alındı.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda toplam 17,5 kilo kubar esrar, 5 gram toz esrar ve 85 kök Hint keneviri ile 2 ruhsatsız av tüfeği ve 59 fişek ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamaları tamamlanan zanlıların ''Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları'' iddiasıyla adliyeye sevk edildikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler