Adana'da 114 kilo eroin ele geçirildi

Adana'da 114 kilo eroin ele geçirildi

- Bir kamyonetin lastiklerinde 114 kilo 450 gram eroin ele geçirildi- Başka bir kamyonetin kasasında bulunan çelik pistonların içinden ise 342 bin uyuşturucu hap çıktı

eroin.jpg

ADANA (AA) - Adana'da iki kamyonette 114 kilo 450 gram eroin ve 342 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli buldukları bir kamyoneti merkez Sarıçam ilçesi D-400 karayolundaki uygulamada durdurdu.

Kamyonun kasasında bulunan paket içindeki pistonlara "Şans" isimli narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine araç metal sanayide torna atölyesine götürüldü. Burada açılan pistonların içinden 342 bin adet uyuşturucu hap çıktı, kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli buldukları başka bir kamyoneti ise Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda durdurdu.

Polis, narkotik köpeğinin tepki verdiği lastikleri yerinden çıkararak fleks olarak adlandırılan makineyle kesti. Lastiklerde 114 kilo 450 gram eroin bulundu.

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, uyuşturucuyla mücadelelerinin kararlılıkla süreceğini vurgulayarak, "Gençliğimizi ve geleceğimizi bu uyuşturucu satıcılarına çaldırmayacağız." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler