Adana’da Anneler Günü’nde Şehit Anneleri İle 100 Yaş Üstü Anneler Unutulmadı

Adana’da Anneler Günü’nde Şehit Anneleri İle 100 Yaş Üstü Anneler Unutulmadı

Anneler Günü olması sebebiyle Valilik koordinesinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Adana’da ikamet eden tüm şehit anneleri ile 100 yaş ve üzerindeki anneler ziyaret edildi.

annelerioiz.jpg

Vali yardımcıları, kaymakamlar, ilgili kurumların müdürleri ve Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, annelerle sohbet edildi ve tüm annelerin Anneler Günü kutlandı.

Vali Demirtaş yapılan çalışmalarla ilgili “ Bugün annelerimize fedakarlıkları, sonsuz sevgileri ve özverileri için teşekkür etme günü. Annelerimiz için özel olan ve onları mutlu etmemiz gereken bir gün. Bu sebeple biz de ilimiz genelinde ikamet eden toplam 327 şehit annemiz ile 100 yaş ve üzerinde olan toplam 107 annemizi ziyaret ederek onlara selam ve şükranlarımızı ilettik. Annelerimize selam ve hürmetlerimizi ileten; vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, ilgili kurum müdürlerimiz ve Vefa Sosyal Destek Grubu üyelerimize teşekkür ediyorum. Devletimiz ve bizler daima şehitlerimizden bize yadigar kalan annelerimizin yanında olacağız.” diyerek tüm annelerin Anneler Günü’nü tebrik etti ve annelere sağlıklı ve hayırlı ömürler diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler