Adana'da dolandırıcık davası

Adana'da dolandırıcık davası
- Adana'da 2 kişiyi yurt dışına işçi olarak götürmek üzere dolandırdığı iddia edilen firari sanığın 14 yıl hapis cezası ile cezalandırılması istemiyle dava açıldı.

ADANA (AA)

Adana Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran kentte yaşayan iki kişinin, Eskişehir'de yaşayan Rahmi Alkan'ın kendilerini yurtdışına işçi olarak götürmesi için 325'er lira paralarını dolandırdığı yönünde suç duyurusunda bulunması üzerine Alkan hakkında açılan soruşturma tamamlandı.

Cumhuriyet Savcısı, Alkan ile ilgili olarak "Serbest meslek sahibi kişilerin dolandırıcılığı"  suçundan iddianame hazırladı.

Savcının, Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdiği iddianame kabul edildi. 

Alkan'ın savunmasının alınması için Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na talimat yazıldığı, ancak kendisine ulaşılamadığı ve hakkında 6 ayrı arama kaydının olduğu kaydedildi. 

Hakkında yakalama kararı çıkartılan sanık Alkan'ın gıyabında yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.