Adana’da Muay Thai Hakem Kursu Sona Erdi

Adana’da Muay Thai Hakem Kursu Sona Erdi

 Adana’da Muay Thai hakem açığını gidermek için gerçekleştirilen “Muay Thai  Aday Hakem Kursu” sona erdi. Muay Thai Federasyonu Adana...

 

Adana’da Muay Thai hakem açığını gidermek için gerçekleştirilen “Muay Thai  Aday Hakem Kursu” sona erdi.

 Muay Thai Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş  Menderes Spor Salonu toplantı odasında gerçekleştirilen kursa Adana' nın yanı sıra Hatay,Mersin,Osmaniye,ve Gaziantep illerinden 40 kişinin katıldığını söyledi.

İncetaş, kursta  Muay Thai Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Işık,  Merkez Hakem Üst Kurul (MHÜK)Başkanı ve Uluslararası Hakem Hamit Durmaz, MHÜK Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Hakem ve Akdeniz Bölge Koordinatörü  Bilal Taşdurmazlı ve Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade’nin görev aldığını ifade etti.

-ATAŞBAK İLE KURS YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR-

Muay Thai Türkiye genelinde olduğu gibi, Adana’da da önemli başarılar elde edildiğini, altyapıya büyük önem verdiklerini belirten İnçetaş şöyle devam etti:

“Son yıllarda kentimizde  Muay Thai  önemli gelişmeler yaşanıyor. Her yaşta yapılabilen  Muay Thai sporcu, kulüp, hakem ve antrenör sayısında önemli artışlar gözleniyor. Yeni hakemlerin özveriyle Muay Thai'ye hizmet edeceklerine inanıyorum. Bununla birlikte okullar ve kulüpler bazında Türkiye genelinde önemli başarılar sağlanıyor. Her ay  teşvik müsabakaları yaparak kulüplere yeni sporcular kazandırıyoruz. Elbette, bu ekip çalışmasının bir ürünüdür. Başta bizlere her konuda yardımcı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ve diğer görevlilere teşekkür ederim.”

Bu arada kursu ziyaret eden Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, kursa hizmeti geçenlere teşekkür etti. Kursiyerlere de başarılar diledi.

adanapost.com

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler