Adanaspor Finallere Kaldı

Adanaspor Finallere Kaldı

 TB3L yarı final serisinde Bursa-Gemlik Gücümspor?u sahasında 83-78 yenen Adanaspor namağlup finallere kaldı.Deplasmanda yendiği rakibiyle oynayacağı...

 

TB3L yarı final serisinde Bursa-Gemlik Gücümspor?u sahasında 83-78 yenen Adanaspor namağlup finallere kaldı.

Deplasmanda yendiği rakibiyle oynayacağı karşılaşma öncesi sponsoruna ait Sheraton Oteli?nde kamp yapan Adanaspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçı da kazanarak namağlup unvanını korudu.

Adnan Menderes Spor Salonu?nda baştan sona kadar büyük bir çekişme içerisinde geçen karşılaşmayı izlemek üzere gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tribünlerden büyük alkış aldılar.

Zorlu karşılaşma sonrası alınan galibiyetin ardından Başkan Sözlü  turuncu-beyazlıları salon içerisinde tek tek kutlayarak mutluluklarına ortak oldu.

TB2L çıkacak 3 takımın belirleneceği büyük çekişmeye sahne olması beklenen final karşılaşmalarında 6 takım kıyasıya mücadele edecekler.

Statüye göre tek devreli lig usulü oynanacak finaller sonunda ilk 3 takım gelecek sezon TB2L'de oynayacak.

OLAYA ÜZÜLDÜK

Bu sezon oynadıkları tüm karşılaşmaları kazanarak finallere kalmalarının mutluluk verici olduğunu belirten Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura, ?Yıllardır belirlediğimiz hedefe ulaşamamanın stresi içerisindeyiz. Sezon başından itibaren ciddi ve planlı çalışmalarımız sonrası namağlup bugünlere kadar geldik. Bu zorlu karşılaşmayı izlemek ve takımımıza destek vermeye gelen yerel yöneticilerimize ve basketbolseverlere teşekkür ediyoruz. Son çeyrekte yaşanan üzücü olay ile maçın durması herkes gibi bizleri de fazlasıyla üzmüştür. Yaşananlardan dolayı tüm basketbolseverlerden özür diliyoruz. Taraftarlarımız takımlarını desteklerken daha dikkatli olmalıdır. Adanaspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor? diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler