Adanaspor'dan, Beşiktaş ve Erzurumspor'a "geçmiş olsun" mesajı

Adanaspor'dan, Beşiktaş ve Erzurumspor'a "geçmiş olsun" mesajı

- TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı futbolcular, teknik ekip ve BJK Nevzat Demir Tesisleri çalışanları ile Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor'un

ADANA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı futbolcular, teknik ekip ve BJK Nevzat Demir Tesisleri çalışanları ile Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor'un 4'ü futbolcu 11 personeli için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Kulübün Twitter hesabından Beşiktaş Kulübü için yapılan paylaşımda, "Kovid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve tesis çalışanlarına geçmiş olsun dilerlerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." ifadesi kullandı.

Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor için "geçmiş olsun" dileklerinin iletildiği mesajda da "Erzurumspor'un Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcu, teknik heyet ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler