Adıyaman Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Heyeti, Vali Mahmut Demirtaş’ı Ziyaret Etti

Adıyaman Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Heyeti, Vali Mahmut Demirtaş’ı Ziyaret Etti
Adıyaman Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Şube Başkanı Nusret Tunç ve beraberinde,  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Saim Yılmaz ile birlikte, Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Adıyaman Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Şube Başkanı Nusret Tunç, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, derneğin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdi.

 

Daha önceki görev yeri olan Adıyaman’daki çalışmalarını takdir ettiklerini ve Adıyamanlı vatandaşların selamlarını getirdiklerini belirten Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Şube Başkanı Nusret Tunç, Vali Demirtaş’a Adana’daki görevinde başarılar diledi.

 

Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, Adıyaman Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Şube Başkanı Nusret Tunç ve beraberindeki heyetin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi ve teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.