Ahmet Akan’ın 23 Nisan Mesajı

Ahmet Akan’ın 23 Nisan Mesajı

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 98. Açılış Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

ahmet-akan-2.jpg

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan yayınladığı mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve geleceğinin teminatı olan çocukların bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşkusu ve mutluluğu çerisinde olduğunu söyledi.

“Egemenliğin Millete Ait Olduğu”  ilkesinin hayata geçirildiği 23 Nisan 1920 gününden bu güne Milletin var ettiği Meclisin Milli İradenin temsilini oluşturduğunu vurgulayan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Akan, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümünde “23 Nisan”ı ülkemiz ve tüm Dünya çocuklarına bir bayram olarak armağan edilip, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğumuz inancı ve Dünya barışına verdiğimiz değeri göstermektedir” dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Akan, 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitleri ve ebediyete intikal eden fedakâr Gazileri rahmetle, minnetle andığını belirterek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler