AK Parti Seyhan’da Kongre Heyecanı

AK Parti Seyhan’da Kongre Heyecanı

Ak Parti Adana’da 7. Olağan Büyük Kongre öncesi Pandemi Sürecine uygun olarak alınan önlemlerle birlikte ilçe teşkilatları kongrelerini son hızla tamamlamaya devam ediyor.

murat-balki.jpg

AK Parti Adana’da 7. Olağan Büyük Kongre öncesi Pandemi Sürecine uygun olarak alınan önlemlerle birlikte ilçe teşkilatları kongrelerini son hızla tamamlamaya devam ediyor. Ak Parti Adana genelinde ilçe kongrelerini bu hafta sonu yapacağı Sarıçam ve Çukurova kongreleri ile devam ettirecek.

Ak Parti ve Adana için önemli bir ilçe olan ve daha önce 21 Eylül de yapılacağı duyurulan Seyhan Kongresi ileri bir tarihe ertelendi. Kongre sürecinde daha önce Ramazan Taşçı, Şeyhmus Aylık gibi bazı isimler aday adaylıklarını açıklamıştı. Bu aday adaylarına yeni bir isim daha eklendi.

Kurulduğu tarihten itibaren Ak Parti teşkilatlarında farklı kademelerde görev alan Ak Parti Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat BALKI yaklaşan kongre öncesi Seyhan İlçe Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. BALKI Ak Parti Seyhan İlçe Başkanlığı aday başvuru formunu Ak Parti Adana İl Teşkilatına elden teslim etti.

Genç yaşta çalışma hayatına adım atan başarılı iş adamı Murat BALKI, 1976 yılında Şanlıurfa Siverek’te dünyaya geldi. Evli ve biri kız biri oğlan iki çocuk babasıdır. İlk Orta ve Lise Hayatını Siverek’te bitirmiştir. Halen iki ayrı yükseköğretim kurumunda öğretim hayatı devam etmektedir.

Murat BALKI kurulduğu tarihten bu yana Ak Parti teşkilatlarında her daim dava şuuru ile gönüllü bir nefer olarak yer aldığını söyledi. Son olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Ak Parti hareketinde “Halka hizmet hakka hizmettir” şiarı ile başkanlığa talip olduğunu ve kongre aşamasında tüm rakiplerini muhabbetle selamladığını dile getirdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler