Amacı Hayırlı İftar!

Amacı Hayırlı İftar!

 Adana nın ekonomisinin olarak mihenk taşlarından olan İş makinaları yedek parça satıcıları, tamir ve onarım servisleri, parça üreticileri ilk...

 

Adana nın ekonomisinin olarak mihenk taşlarından olan İş makinaları yedek parça satıcıları, tamir ve onarım servisleri, parça üreticileri ilk defa bir araya geldiler.

AMACI HAYIRLI İFTAR!

ADANA DA BİR İLK!

İŞ MAKİNACILAR BİR ARAYA GELDİ!

İŞ MAKİNACILARDAN DEV ADIM!

Ekonomik güç olarak önemli bir paya sahip olan İş makinaları üreticileri, yedek parça satıcıları, tamir ve onarım servisleri, tüm yan sanayiciler Adana da ilk defa bir araya geldiler. Mendereste Kolcuoğlu restorandaki iftar yemeğinde katılımcılar sektörün sorunları ve iş makinası alanındaki olumsuzlukları istişare ettiler.

Adana nın önde gelen müteşebbis kurumlarından olan EN-PA sahibi Özer Uygungelen ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe sektörün önde gelen yüzde doksana yakın firma sahibi katıldı. Yemeğin Adana da sektörün ilk defa bir araya gelmesi açısından önemli olduğunu vurgulayan Özer Uygungelen açıklamasında “ sektörün Adana nın ekonomik değer bakımından önemli bir konuma sahip olduğunu, ancak gelişim ve açılım bakımından çok önemli eksiklerinin olduğunu belirtti. Bu konuda bu bir araya gelişin başlangıç olmasını arzuladığını akabinde ise dernek ve daha da ötesi temsil olarak bir Oda’ya sahip olması gerekliliğini” açıkladı.Özer Uygungelen” bu konuda EN-PA olarak her türlü desteği vereceklerini , bir araya gelmenin ehemmiyetine bürokrasinin, sektörün ve yan kollarındaki iş makinacı firmalarının duruş ve katkılarıyla başaracaklarına inancını “ dile getirdi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler