Ataşbak: "Amatör kulüplerinin her zaman yanındayız”

Ataşbak: "Amatör kulüplerinin her zaman yanındayız”

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Çukurova Demirspor  Yöneticilerini Kabul EttiAtaşbak: "Amatör kulüplerinin her zaman yanındayız” Adana...

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ataşbak, Çukurova Demirspor  Yöneticilerini Kabul Etti

Ataşbak: "Amatör kulüplerinin her zaman yanındayız”

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,  amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ataşbak, Çukurova Demirspor Kulübü yöneticilerini makamında kabul ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgi aldı ve gençleri kötü alışkanlıklardan kurtardıkları ve spora yönlendirdikleri için teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüpleri’nin faaliyetlerini kolaylaştırmak için projeler ürettiklerini ifade eden Ataşbak, “Amatör kulüplerin sıkıntılarını kendi sorunumuz gibi görüyoruz. Merkez ve ilçelerde bulunan tesislerimizi yeni sezona hazırlıyoruz.. Amatörler, özellikle futbol maçlarını çim ve sentetik sahalarda oynamaktadırlar. Bu sezon  Çukurova Demirspor’un başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Hakkı Mustafa Yalaz ise Spor İl Müdürü Ataşbak’a sıcak yaklaşımından dolayı teşekkür etti. 

Yalaz,  göreve yeni geldiğini, bu sezon ligi şampiyonlukla tamamlayacaklarına inandıklarını ve bunu gerçekleştirecek güçlü yönetime sahip olduklarını ifade etti.

Ziyarette As Başkan Ramazan Özalp, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Boz, Teknik Direktör Kamil Aslan ile Antrenör Nafi Babacan hazır bulundu.

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler