Avcı: Hedef saptırmak ayıptır çirkindir!

Avcı: Hedef saptırmak ayıptır çirkindir!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, topluca işten çıkartılan mağdur işçilerin sorunlarını sahiplenmeyip, farklı gündem oluşturma derdine düşen bir milletvekiline tepki gösterdi.

Avcı: Hedef saptırmak ayıptır çirkindir!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, topluca işten çıkartılan mağdur işçilerin sorunlarını sahiplenmeyip, farklı gündem oluşturma derdine düşen bir milletvekiline tepki gösterdi.

--“Birincisi; sayın milletvekili Adanalıdır, eğitimcidir ve sendikacıdır. Buna rağmen, Binlerce işçinin, on binlerce ailenin perişan olma durumu ortada iken birilerine yaranma çabasıyla hedef saptırması ayıptır, çirkindir. İkincisi; Cumhur İttifakı’nın çok değerli meclis üyelerini ve temsil ettikleri siyasi iradeyi ‘Siyaseten ve ahlaken’ suçlayacak en son kişidir kendisi.”

--“Cumhur İttifakı’nın değerli meclis üyelerine ne yapacaklarını dikte etme cüretinde bulunmak, hiç kimsenin haddi değildir.”

“Hedef saptırmak ayıptır çirkindir”

"Sendikacının önceliği işçiler olmalı!"

“Hiç kimsenin haddi değildir!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’den topluca işten çıkartılan mağdur vatandaşları görmezden gelip hedef saptırma çabasıyla farklı gündem oluşturmaya çalışan bir milletvekiline tepki gösterdi.

Vekilin Derdi Başka

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, konuya ilişkin açıklamasında “Adana’da işçiler topluca sokağa atılıp eşleri, çocukları açlığa mahkûm edilirken sesi çıkmayan bir Adana milletvekili, Büyükşehir Belediyesi’nin borçlanma yetkisini dert edinmiş. Dahası, bu yetkinin şu ana kadar verilmemiş olmasını da ‘Siyaseten ve ahlaken doğru değil’ sözleriyle yaftalamış.” ifadesini kullandı.

“Hedef saptırması ayıptır, çirkindir”

Avcı, şöyle devam etti:

“Birincisi; sayın milletvekili Adanalıdır, eğitimcidir ve sendikacıdır. Buna rağmen, binlerce işçinin, on binlerce ailenin perişan olma durumu ortada iken birilerine yaranma çabasıyla hedef saptırması ayıptır, çirkindir. Sendikacının, milletvekilinin önceliği işçiler olmalı. İkincisi; Cumhur İttifakı’nın çok değerli meclis üyelerini ve temsil ettikleri siyasi iradeyi ‘Siyaseten ve ahlaken’ suçlayacak en son kişidir kendisi.”

“Hiç kimsenin haddi değildir”

Avcı, şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin iyi niyetleriyle, Hareketimizin enerjisini ve imkânlarını kullanarak en üst makamları işgal edip Ülkücü-Milliyetçi Hareketi sırtından hançerleyenlerden, vefasızlık hastalığına tutulanlardan alınacak hiçbir ders yoktur. Cumhur İttifakı’nın değerli meclis üyelerine ne yapacaklarını dikte etme cüretinde bulunmak ise, hiç kimsenin haddi değildir.”

“Vatandaşımızın derdi hepimizin derdi olmalı”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Adana’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı ayrımsız kucaklıyoruz. Adana’mızın huzuru, refahı, kalkınıp gelişmesi önceliğimizdir. Vatandaşlarımızın derdi hepimizin derdi olmalıdır. Bu derdi dert edinmeyen sorumsuz beyanat sahipleri elbette karşılığını görecektir.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler