Başkan Akgedik: Yeter ki “Evde Kal Türkiye, Evde Kal Aladağ”

Başkan Akgedik: Yeter ki “Evde Kal Türkiye, Evde Kal Aladağ”

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, koronavirüs’ten dolayı Aladağlılara çağrı yaparak, “Şimdilik evde kal” biz her zaman kavuşuruz, şimdi, evde kal” mesajı verdi.

mustafa-akgedik-1.jpg

Başkan Akgedik: Yeter ki “Evde Kal Türkiye, Evde Kal Aladağ”

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, koronavirüs’ten dolayı Aladağlılara çağrı yaparak, “Şimdilik evde kal” biz her zaman kavuşuruz, şimdi, evde kal” mesajı ile, 65 yaş üzerinde ki vatandaşların evde kalmasını, raporlu hastaların ilaçlarını ayaklarına kadar getireceklerini, Hacdan dönenler içinde, evlerine hediye paket, Aladağ halkı içinde 1500 gıda paketi yolladıklarını kaydetti. Başkan Mustafa Akgedik bir telefonla Aladağ Halkı’nın yanında olacaklarını sözlerine ekledi. 

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kampanyaya bir aylık maaşıyla katıldığını duyurdu.

Başkan Akgedik bir telefonla Aladağ Halkı’nın yanındayız..

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, koronavirüs’ten dolayı Aladağlılara çağrı yaparak,

“Şimdilik evde kal” biz her zaman kavuşuruz, şimdi, evde kal” mesajı ile 65 yaş üzerinde ki vatandaşların evde kalmasını, raporlu hastaların ilaçlarını ayaklarına kadar getireceklerini, Hacdan dönenler içinde, evlerine hediye paket, Aladağ halkı içinde 1500 gıda paketi yolladıklarını kaydetti. Aladağ Belediye Başkan Mustafa Akgedik bir telefonla Aladağ Halkı’nın yanında olacaklarını sözlerine ekledi. Ayrıca Cumhurbaşkanın açtığı kampanyaya bir maaş destek verdi.

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, pandeminden dolayı halkın büyük bir bölümünün evinde geçirdiğini, hastalığı bulaştırmamak için en sağlıklı yöntemin, evde kal, biz her zaman yine buluşuruz mesajı vererek Aladağ halkının yanında olduğunu altını çiziyor.

Aladağ Belediyesi olarak 1500 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine dağıttık..

1500 gıda paketi hazırladıklarını, raporlu hastaların ilaçlarını eczaneden bizzat alıp hastalara ulaştırdıklarını, koronavirüsten dolayı herkesin kendi ohalini ilan etmesi gerektiğini, sağlıkları için kurallara uymaya davet etti.

AK Partili Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, sosyal medya hesabında rutin belediye hizmetlerinin devam ettiğini vurguladıktan sonra;

“Ülkemiz dünyayla birlikte çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Şimdi Ülkemiz için, kardeşlerimiz için komşularımız için bir olma, birlikte olma ve elimizi taşın altına koyma zamanı. Aladağ Belediyesi olarak 1500 gıda paketini ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Belediye Başkanı olarak nisan maaşımı sosyal yardımlaşma vakfına bağışladım. Cumhurbaşkanımızın “Biz bize yeteriz” kampanyasına destek oldum. Sizin de bu kampanyaya destek vermeye çağırıyorum. Biz güçlü bir milletiz, biz güçlü bir devletiz. Biz bunu da atlatacağız. Yeterki “Evde kal Türkiye, evde kal Aladağ” diye konuştu.

kovid-19-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler