Başkan Çalışkan: 105 Yıldır Kalbimizde Sönmeyen Bir Ocaktır Çanakkale!

Başkan Çalışkan: 105 Yıldır Kalbimizde Sönmeyen Bir Ocaktır Çanakkale!

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, “Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü münasebetiyle, mukaddesatı uğruna canını feda eden tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’ dedi.

105 Yıldır Kalbimizde Sönmeyen Bir Ocaktır Çanakkale!

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, 18 Mart Çanakkale Zaferi hakkında yaptığı basın açıklamasında “Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü münasebetiyle, mukaddesatı uğruna canını feda eden tüm gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’ dedi.

“Çanakkale Zaferimizin 105. yıldönümünde, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, Çanakkale savunması ile kanlarını dökerek tarih yazan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Bugün tam 105 yıl oldu. 105 yıldır kalbimizde sönmeyen bir ocak gibi tütüyor Çanakkale.

18 Mart 1915 tarihinde kazanılan Çanakkale Zaferi kahraman Anadolu halkının ve askerinin iman dolu kahramanlığının destanıdır. Metrekareye 6 bin merminin düştüğü bu zafer vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en güzel örneğidir.

Çanakkale, Anadolu’nun yeniden dirilmesi yolunda büyüklüğünün ispatıdır. Çanakkale, düşman güçlerin hiçbir zaman aşamayacağı imanlı bir duruşun simgesidir. Çanakkale bizim için namusunu çiğnetmeyen ve çiğnetmeyecek olan Asım'ın neslinin sembolüdür.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler