Başkan Göger:  Bayram sevincini esnafımızla yaşayalım..

Başkan Göger: Bayram sevincini esnafımızla yaşayalım..

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger: Bayram sevincini esnafımızla yaşayalım

Sağlığınız için küçük esnafı tercih edin

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, Covid-19 salgını nedeniyle kalabalık ortamlarda bulaş riskinin yüksek olduğuna dikkati çekerek, Adanalılardan Kurban Bayramı alışverişi için AVM ve zincir marketler yerine esnafı tercih etmelerini istedi. Pandemi nedeniyle küçük esnafın zor bir dönemden geçtiğinin altını çizen Başkan Göger, "Bayram alışverişimizi esnaftan yapalım ki hem esnafımız kazansın,  hem kent ekonomimiz canlansın, hem de sağlığımızı tehlikeye atmayalım” dedi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, Kurban Bayramı nedeniyle piyasaların hareketlendirmesini beklediklerini belirterek, bayram alışverişinin pandemi döneminde iş hacmi düşen esnafa can suyu olacağını söyledi. Esnafın hazırlıklarını günler öncesinden tamamladığını ve heyecanla bayramın gelmesini  beklediklerini dile getiren Birlik Başkanı Niyazi Göger, alışverişe çıkacak Adanalılardan ihtiyaçlarını AVM ve zincir marketler yerine küçük esnaftan karşılamalarını istedi.

Adanalılara, AVM ve zincir marketlerin albenili vitrinleri ve suni indirim kampanyalarına kapılmamaları uyarısında bulunan Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, "Bütçesini, sağlığını düşünen, kentini ve ülkesini seven her vatandaşımızın tercihi, raflarında ithal ürünler yerine yerli malı bulunduran, kaliteli, uygun fiyatlı ürünleriyle her keseye ve zevke hitap eden küçük esnafımız olmalı. Üstelik pandemi nedeniyle zor bir dönemden geçen esnafımızın vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacı var. Gün esnafımıza destek olma günüdür. Gelin her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramının da bereketini, sevincini esnafımızla birlikte yaşayalım" dedi.

Covid-19 salgını nedeniyle de bulaş riskine karşı insan sirkülasyonunun fazla olduğu kapalı mekanlardan uzak durulması önerisinde bulunan Birlik Başkanı Niyazi Göger, "Sağlık Bakanlığı'nın verileri ortada. Adana'da vaka sayısı en fazla artan iller arasında. Uzmanlar da gün aşırı yaptıkları uyarılarda insan yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde bulaş riskinin yüksek olduğuna dikkati çekerek, zorunlu kalınmadıkça kalabalık ortamlara girilmemesi önerisinde bulunuyor. AVM ve zincir marketlere her ne kadar içeriye giren kişi sayısı sınırlı tutulsa da reyonlarda sosyal mesafenin korunması  ciddi bir sıkıntı. Tüm bunlardan da anlaşılacağı üzere esnafımızdan alışveriş yapılması vatandaşlarımızın sağlığı açısından da daha güvenli olacaktır" diye konuştu

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler