Başkan Uludağ, ”Faydalı bir gezi oldu”

Başkan Uludağ, ”Faydalı bir gezi oldu”

 Sarıçam Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri Yurtdışı araştırma inceleme gezisini tamamladıBaşkan Uludağ, ”Faydalı bir gezi oldu”Sarıçam...

 

Sarıçam Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri Yurtdışı araştırma inceleme gezisini tamamladı

Başkan Uludağ, ”Faydalı bir gezi oldu”

Sarıçam Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar gereği yurtdışına çeşitli incelemeler için giden Başkan Bilal Uludağ ve meclis üyeleri 5 ayrı ülke gezilerini tamamladı.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, her düzeyde bilgi paylaşımını teşvik etmek, belediyecilik alanında dünyada iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılmasına yardımcı olmak üzere yapılan gezinin son derece faydalı geçtiğini ifade etti.

 

Sarıçam Belediyesi yurtdışı araştırma ve inceleme gezisi 14-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ ve meclis üyelerinin katıldığı gezinin ilk durağı Almanya’nın Düseldorf ve Köln kentleri oldu. Ardından sırasıyla Lüksemburg, Fransa; Paris, Belçika; Brugge ve Brüksel, Hollanda; Lahey, Roterdam ve Amsterdam kentleri gezilerek incelemelerde bulunuldu.

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gezinin son derece faydalı geçtiğini belirterek,” Bir hafta süren gezideBelediyecilik ve Şehircilik üzerine inceleme ve araştırmalarında bulunuldu. Özellikle tarihi ve turistik yerler gezildi. Tarihi doku çok iyi şekilde korunarak bugünlere kadar getirilmiş. Yenileri de eski dokulara uygun olarak yapılmış. Özellikle nehir geçen şehirlerde buralar çok iyi şekilde kullanılmış ve suyu turizme katarak, şehrin ekonomisine büyük katkı sağlanmaktadır. Ben ve arkadaşların bu geziden oldukça verimli bir şekilde faydalandık. Bu gördüğümüz yenilikleri Sarıçam ilçemizin gelişmesinde kullanacağız. Adana ve Sarıçam ilçemiz de doğal güzellikler ve tarihi açıdan en az oralar kadar verimliliğe sahiptir.  Birçok alanda da daha ileridedir. Zayıf olduğumuz alanlarda yapacağımız çalışmalarla kentimizi çok daha iyi seviyelere getireceğiz. “dedi.

 

 adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler