Başkan Uludağ: “Sizi bir üst ligde görmek istiyorum”

Başkan Uludağ: “Sizi bir üst ligde görmek istiyorum”

 Başkan Uludağ’dan Sarıçam Belediye Spora çağrı:“Sizi bir üst ligde görmek istiyorum”Sarıçam Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan Sarıçam...

 

Başkan Uludağ’dan Sarıçam Belediye Spora çağrı:

“Sizi bir üst ligde görmek istiyorum”

Sarıçam Belediyesi bünyesinde kurulu bulunan Sarıçam Belediye Spor Kulübü futbol takımı Büyükler 2. Amatör Küme C Grubunda oynadığı 8 maçta aldığı 16 puan ile bir üst lige çıkma mücadelesi veriyor. Sporcu dostu olarak bilinen Belediye Başkanı Bilal Uludağ, takımlarının maçlarını zaman zaman izlemeye de gidiyor.  Uludağ, takımının son olarak oynadığı Kozan esnaf Spor karşılaşmasını izledi ve oyuncularını aldıkları farklı galibiyetleri nedeniyle kutladı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sporun önemini bildiğini, bu nedenle Sarıçam Belediye Spor Kulübünde değişik branşlarda bine yakın sporcuları bulunduğunu belirterek, “Her zaman kulübümüze destek oluyorum. Onların kazandığı başarılarla da gurur duyuyorum. Birçok sporcumuzun Türkiye çapında dereceleri var. Spor yapan kişi, her zaman kötü alışkanlıklardan uzak kalıyor.” dedi.

Fırsat buldukça kulüp takımlarının karşılaşmalarını izlemeye de gittiğini anlatan Başkan Uludağ, son olarak futbol takımının Kozan Esnaf Sporla olan maçını  izledi. Maç öncesi sporculara moral veren Bilal Uludağ, karşılaşmayı farklı kazanan takımlarını kutlayarak, “Centilmence geçen bir mücadele sonunda kazanan Sarıçam Belediye Spor oldu.  Takımımız şampiyonluk yolunda iddialı. Lider ile aramızda 2 puan fark var. Bu sezon bir üst lige çıkacaklarına inancım tam. Lig sonunda gülen taraf biz olacağız. Kulüp Başkanı Ramazan Akyürek’e de başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” derken, ilçelerinde mücadele eden tüm takımlara da her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler