Başkan Bilal Uludağ: ‘Hayırlı bol kazançlar’

Başkan Bilal Uludağ: ‘Hayırlı bol kazançlar’

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, tarla ziyaretlerinde üreticilerin hasat bayramı sevincini paylaştılar.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, tarla ziyaretlerinde üreticilerin hasat bayramı sevincini paylaştılar.

Ekim-dikim ve hasat döneminden önce tarlalara giden yolları açan Bilal Uludağ, çiftçilerden dua ve alkış alıyor.

- Bilal Uludağ çiftçilerin de hizmetinde!

- Bilal Uludağ üreticilerden dua alıyor!

- MHP'li Sarıçam Belediyesi üreticilerden de dua alıyor!

Adana’nın merkez ilçesi Sarıçam’da halkın sorunlarına çözüm odaklı etkin hizmetleriyle dikkat çeken Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, tarlalarda  çiftçilerin işini kolaylaştıran çalışmalarla da halkın gözdesi oldu.

HASAT BAYRAMI SEVİNCİNİ PAYLAŞTILAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam ilçesinde devam eden buğday hasadına birlikte katıldılar. Hem ekim-dikim öncesinde hem de hasat öncesinde tarlaların kapalı yollarını açarak üreticilerin duasını alan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yla beraber çiftçilerin hasat sevincini paylaşıp, ‘Hayırlı bol kazançlar’ dileğinde bulundular. Avcı ve Uludağ; Cerenli, Kaşobası gibi bazı köyleri de ziyaret edip vatandaşlarla buluştular, iletilen sorunları ve memnuniyetleri dinlediler.

AVCI :BELEDİYENİZE, BAŞKANINIZA SAHİP ÇIKIN

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı “Genel Başkanımız kıymetli hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde partimizin uhdesinde yerel yönetimlerimiz, milliyetçi üretken belediyecilik ilkesiyle sizler için çalışmaktadır. Adil, dürüst, çalışkan, şeffeflık ilkesini temsil eden MHP'li belediyeler mazeret değil hizmet üretir. Sarıçam'da da 'Çiftçiden bana ne, tarım benim işim değil' demeyen bir anlayışla çalışan bir belediyeniz var. Bu belediye sizin belediyeniz, belediyenize, başkanınıza sahip çıkın." şeklinde konuştu.

ULUDAĞ : ŞEHİR-KIRSAL AYRIMI YAPMIYORUZ

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise, “Göreve geldiğimizden bu yana 6 yıldır siz değerli vatandaşlarımız için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Halka hizmeti Hakk’a hizmet anlayışıyla çalışıyoruz ve şehir-kırsal ayrımı yapmıyoruz. Sarıçam’ın her metrekaresinde iz bırakmak istiyoruz. Bize göstermiş olduğunuz bu sevgi, dualarınız bizi asla şımartmıyor; aksine daha çok çalışmaya sevk ediyor. Hedefimiz; kalkınmış, refah seviyesi yükselen, huzurlu, her bakımdan cazibe merkezine dönüşen bir Sarıçam. Bunu sizlerle, sizin verdiğiniz kıymetli desteklerinizle birlikte başaracağız." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler