Cami Şenliği'yle çocukları Merkez Camii'de buluşturdu.

Cami Şenliği'yle çocukları Merkez Camii'de buluşturdu.

 Ülfet Derneği EKE Komisyonu, düzenlediği Cami Şenliği'yle çocukları Merkez Camii'de buluşturdu. Ülfet Derneği EKE (Evde Karakter Eğitimi)...

 

Ülfet Derneği EKE Komisyonu, düzenlediği Cami Şenliği'yle çocukları Merkez Camii'de buluşturdu.

 

Ülfet Derneği EKE (Evde Karakter Eğitimi) Komisyonu'nun geleneksel hale getirdiği ve ikincisini gerçekleştirdiği "Neşeli Seccadeler" temalı Camii Şenliği Sabancı Merkez Camii'nde yoğun bir öğrenci katılımıyla yapıldı.

 

Çocuklara namazın sevdirilmesi, cami tanıtımının yapılması, cami adabının pratik uygulamalarla benimsetilmesi, geleneksel çocuk oyunlarının canlandırılması ve yarışmaların yapılması gibi birçok farklı içeriğe sahip Camii Şenliği'ne dernek gönüllüleri ve Adanalılardan oluşan kalabalık bir topluluk katılım göstererek; düzenlenen programda gönüllerince eğlendiler. Yapılan tişört ve şapka dağıtımının ardından cami avlusunda halkalar halinde toplanan çocuklar, eğitimcileri gözetiminde kısa bir şekilde bilgilendirilerek kendilerine bugünü doya doya yaşamaları temennisinde bulunuldu. Daha sonra yapılan ikramların ardından çocuklar abdest alarak camide İkindi Namazını cemaatle kıldı. Namazın akabinde çocuklar Merkez Camii  İmamı tarafından cami hakkında bilgilendirilerek kendilerine merak ettikleri konularla ilgili soru sorma şansı verildi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan Cami Şenliği balon dağıtımı, geleneksel oyunların oynanması, yarışmalar ve futbol maçıyla sona erdi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler