CHP Heyeti?ne Ceyhan Cezaevinde şok!

CHP Heyeti?ne Ceyhan Cezaevinde şok!

Ceyhan M Tipi Cezaevin çocuk koğuşunda gerçekleştiği iddia edilen tecavüz olayını incelemeye giden CHP Milletvekilleri cezaevinde olayla ilgili yayın yasağı...


Ceyhan M Tipi Cezaevin çocuk koğuşunda gerçekleştiği iddia edilen tecavüz olayını incelemeye giden CHP Milletvekilleri cezaevinde olayla ilgili yayın yasağı ile karşılaştı.

CHP Kadın ve Çocuk Hakları İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeleri Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Bursa Milletvekili Sena Kaleli, olayı TBMM gündemine taşıyacaklarını ifade ettiler.

Ceyhan 2?nci Sulh Ceza Mahkemesi, Ceyhan Başsavcılığı?nın, CHP Kadın ve Çocuk Hakları İzleme Komisyonu üyelerince cezaevine yapılan ziyaretten bir gün önce yaptığı başvuruyu hemen karara bağladı. Yayın yasağı kararı, CHP heyeti cezaevinde inceleme yaparken açıklandı.

Ceyhan Cezaevinde cezaevi olayla ilgili yetkililerinden bilgi aldıktan sonra tutuklu ve hükümlülerle görüşen Yüceer ve Kalelli daha sonra Karataş Kadın Cezaevinde ?de incelemelerde bulundu.

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer ve İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Alpay Çinkılıç ise yaptıkları açıklamada olayın peşini bırakmayacaklarını belirterek yetkilerin duyarsızlığını kınadıklarını ifade ettiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler