CHP'li vekilden polise yumruk

CHP'li vekilden polise yumruk

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Beşiktaş'taki TOMA'nın önüne oturarak polis müdahalesini engellemeye çalıştı.Yaşanan arbedede sırasında polise yumruk...


CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Beşiktaş'taki TOMA'nın önüne oturarak polis müdahalesini engellemeye çalıştı.

Yaşanan arbedede sırasında polise yumruk atan Tanal'ın kafasından hafif şekilde yaralandığı ve gözlüğünün de kırıldığı görüldü. Beşiktaş'ta göstericilere müdahaleye hazırlanan polis, CHP Milletvekili Mahmut Tanal tarafından engellendi. TOMA'nın önüne geçen Tanal, "Beni ezmeden bu TOMA buradan hareket edemez" dedi ve yola oturdu. Polis Tanal ile birlikte TOMA'nın önüne oturanları kaldırmaya çalıştı. Bu sırada yaşanan arbedede Mahmut Tanal da arada kaldı. Tanal'ın yaşanan arbede sırasına çevik kuvvet polisine yumruk attığı görüldü. Mahmut Tanal yaşanan arbedede kafasından yaralanırken, saatinin ve gözlüğünün de kırıldığı görüldü. Olaylar sırasında BKM oyuncu Emre Canpolat da polis tarafından gözaltına alındı.

Grubun TOMA'nın önünden alınması ardından da polis müdahalesi başladı. Dağılın uyarılarına uymayan göstericilere tazyikli su ile müdahale edildi. Göstericiler polise gaz bombası atarak karşılık verdi ve ara sokaklarda dağıldı. Göstericilerin ara sokaklardan çıkarak polise taş attığı da görüldü.

ABBAS RAMAZANOĞLU - MUSTAFA BİÇER-İHA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler