CTO HABER : CTO Heyeti'nden Vali Demirtaş'a Hoşgeldin Ziyareti

CTO HABER : CTO Heyeti'nden Vali Demirtaş'a Hoşgeldin Ziyareti

 Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Önük, Yönetim...

 

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Eygi ve Dinçer Dinç, Meclis Üyeleri Ali Koşmaz ve Ahmet Rasim Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcısı Beyna Turgut Gürler 'den oluşan heyet Vali Mahmut Demirtaş'a görevine başlaması dolayısıyla "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Vali Demirtaş'ı makamında ziyaret eden CTO heyeti adına konuşan Başkanı Şeref Can, Vali Demirtaş'a "Hoş geldiniz" diyerek, Ceyhan Ticaret Odası'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Can, 26.04.2016 tarihinde Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı'ndan gelen yazı ile Ceyhan OSB alanı koordinatları resmi olarak kesinleştiğini ve 4 Mayıs 2016 tarihinde Eski Vali Sayın Mustafa Büyük'ün katılımı ile kamuoyuna duyurduklarını ifade etti. Başkan Can, Ceyhan OSB için bundan sonraki süreç ile alakalı planlarını Vali Demirtaş ile paylaştı.

 

Vali Demirtaş, CTO Heyetinin ziyareti sırasında yaptığı açıklamada göreve başladığı ilk günden itibaren gösterilen ilgi ve sıcaklığın, Adana'ya yapacağı hizmetler açısından hayli motive edici olduğunu ifade etti.

 

Ayrıca Vali Mahmut Demirtaş, kentin gelişip kalkınması için iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği ve diyalog içinde hareket edeceklerini belirterek, gösterdikleri ilgiden dolayı CTO Heyetine Teşekkür etti.

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler