ÇÜ Eczacılık Fakültesi Öğrencilerine Poster Birincilik Ödülü

ÇÜ Eczacılık Fakültesi Öğrencilerine Poster Birincilik Ödülü

Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrenci Topluluğu (MEUPSA) tarafından düzenlenen IV. Uluslararası Akdeniz Eczacılık Kongresi (MEDPHACON 2019) düzenlendi.

ÇÜ Eczacılık Fakültesi Öğrencilerine Poster Birincilik Ödülü

Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrenci Topluluğu (MEUPSA) tarafından düzenlenen IV. Uluslararası Akdeniz Eczacılık Kongresi (MEDPHACON 2019) düzenlendi. Kongrede “Aşıyla Tanış, Sağlığınla Barış” başlıklı poster çalışmaları ile Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri i lisans düzeyinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

ÇÜ Eczacılık Fakültesi sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Sabriye Aydınoğlu danışmanlığında, öğrenciler Oğuzhan Bayrakçı, Yemliha Mustafa Buğday, Cem Bulgan, Sena Biber, Hakkı Ersakay, Yağmur Merve Aydoğan, Ronayi Bayram ve Onur Baltacıoğlu toplumdaki bireylerin aşı hakkında doğru bilgilendirilmeleri ve oluşan aşı reddini azaltmak amacıyla “Aşı ile Tanış Sağlığınla Barış” adlı projeyi gerçekleştirdi.

Öğrenciler hazırladıkları broşür, kitap ayıracı ve panolar ile bilgilendirmeyi Adana-Optimum Alışveriş Merkezi’nde yaptılar. Ayrıca proje kapsamında toplumun aşı hakkındaki bilgi düzeyi hazırlanan anket ile değerlendirildi.

ÇÜ Eczacılık Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Oğuzhan Bayrakçı “Aşıyla Tanış Sağlığınla Barış” başlıklı projelerini MEDPHACON 2019’da poster bildirisi olarak sundu. İlgili çalışma, Kongre Bilimsel Kurulu tarafından Poster Birincilik Ödülü’ne layık görüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler