Çukurova Mesleki Eğitim Merkezi ÇEDES Projesi öğrencilerine tanıtıldı.

Çukurova Mesleki Eğitim Merkezi ÇEDES Projesi öğrencilerine tanıtıldı.

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında İl Müftülüğü Manevi Danışmanı, Adana Gençlik Merkezi Liderleri ve Akşemsettin Ortaokulu ÇEDES Projesi öğrencileri Çukurova Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

cirak-3.jpg

Program İl Müftülüğü Manevi Danışmanı Emine Yürekli, Akşemsettin Ortaokulu Öğretmeni Murat Yıldız ve Adana Gençlik Merkezi Liderleri tarafından hazırlandı.

cirak-1-001.jpg

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Özcan Özden rehberliğinde , Çukurova Mesleki Eğitim Merkezi tanıtımı ve sunumu yapıldı.

cirak-4.jpg

Okulun Mesleki Alanları olan Elektrik- Elektronik Teknolojisi, Gıda Teknolojisi, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Makine Teknolojisi, Matbaa Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı, Moda Tasarım Teknolojisi, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Tekstil Teknolojileri, Motorlu Araçlar Teknolojisi bölümlerini sorumlu öğretmenler tek tek Akşemsettin Ortaokulu ÇEDES Projesi öğrencilerine tanıttı.

cirak-6.jpg

Tanıtımın ardından öğrencilere Yıllık Okul Tanıtımı, Edebiyat, Kültür, Sanat ve Meslek Dergisi olarak çıkarılan ÇIRAK Dergisi hediye edildi. Öğrenciler eğitimin, hafta da bir gün eğitim merkezinde teorik olarak, dört gün de iş yerinde pratik olarak alındığını ve Öğrencilere sunulan olanakları öğrendiler.

cukurova-mesleki-egitim-merkezi-muduru-tolga-nacar.jpg

Çukurova Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Tolga Nacar:

“Türk tarihi boyunca kültürümüze ait tüm maddi unsurlar, gelenekler, değerler ve de meslekler usta çırak ilişkisi şeklinde günümüze kadar taşınabilmiş ve varlığını sürdürmüştür.

Mesleki Eğitim Merkezimizde kalfalık öğrencileri eğitim sonunda Kalfalık Belgesi, Ustalık Belgesi, Meslek Lisesi Diploması hak sahibi oluyorlar.” dedi.

cirak-5-001.jpg

Tanıtımın ardından program toplu resim çekimi ile son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler