Çukurova Üniversiteli Akademisyenler, Üniversite-Sanayi İş Birliği İçin Bir Araya Geldi

Çukurova Üniversiteli Akademisyenler, Üniversite-Sanayi İş Birliği İçin Bir Araya Geldi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ve Adana Çimento AŞ (AÇS) arasında yapılacak iş birliği çalışmalarının detayları için, akademisyenler bir araya geldi....


Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ve Adana Çimento AŞ (AÇS) arasında yapılacak iş birliği çalışmalarının detayları için, akademisyenler bir araya geldi. ÇÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin, karşılıklı yürütülecek çalışmalarla çok daha etkin ve yararlı sonuçlar elde etmeyi beklediklerini ifade etti.

Çukurova Üniversitesi, Adana?da faaliyet gösteren sanayi işletmeleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Üniversite-Sanayi iş birliği çerçevesinde AÇS ile yürütülen görüşmelerde sona gelinerek, iş birliği kapsamında ele alınacak konular masaya yatırıldı.

AÇS ile Yapılacak Çalışmalarla İlgiliİlk Toplantı Yapıldı

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü?nün Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında başlatıp yürüttüğü ve Adana Çimento AŞ ile ÇÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı arasında devam eden çalışmalar çerçevesinde, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin, Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sultan Giray, Fizik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ramazan Esen, Prof. Dr. Birgül Yazıcı, Prof. Dr. Bilgehan Güzel ve Doç. Dr. Emel Yıldız?ın katılımıyla toplantı yapıldı.

Toplantılar Periyodik Devam Edecek

Fen-Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonu?nda gerçekleştirilen toplantıda, iş birliği kapsamında yer alacak konular belirlenmeye çalışılırken, Kimya ve Fizik Bölümünün sahip olduğu altyapıve akademik kadroların çalışma konuları incelendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin, çimento sektörü için yeni açılımlar planlanıp hayata geçirmek adına, toplantıların periyodik olarak devam edeceğini söyledi. Prof. Dr. Serin, karşılıklı yürütülecek çalışmalarla çok daha etkin ve yararlı sonuçlar elde etmeyi beklediklerini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler