Çukurova Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi 7. Dostluk Sergisi Açtı

Çukurova Üniversitesi ve Mersin Üniversitesi 7. Dostluk Sergisi Açtı

 Çukurova Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi 7. Dostluk Sergisinde biraya geldi. Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı...

 

Çukurova Üniversitesi ile Mersin Üniversitesi 7. Dostluk Sergisinde biraya geldi. Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı ile Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarımı Bölümleri öğrencilerinin ders kapsamında yaptıkları eserlerin sergilendiği çalışmalar sanatseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

 

  1. Dostluk Sergisi kapsamında her iki üniversitenin bölüm öğrencilerinin hazırladığı ürünler Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi sergi salonunda sergilendi. Her yıl bir üniversitenin ev sahipliği yaptığı 7. Dostluk sergisinde dokuma, baskı, giyim ve yüzey çalışmaları sergilendi.

 

Sanatseverler Sergiye Yoğun İlgi Gösterdi.

İki üniversitenin öğrencilerinin birbirleriyle kaynaşması, sanat çatısı altında bir araya gelerek dostluklarını pekiştirmeleri, karşılaştırma yapmaları ve görüş alışverişinde bulunmalarının amaçlandığı sergi sonunda Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Havva Halaçeli Metlioğlu, Doç. Fatma Engin Alpat, Öğr. Gör. Özlem Uslu, Öğr. Gör. Hande Akçaoğlu, Arş. Gör. Fazilet Aşama, Öğr. Gör. Hacer Durmaz ve Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Bölüm akademisyenleri Yrd. Doç. Dr. Özge Usluca,  Öğr. Gör. Handan Demir, Öğr. Gör. Süeda Özgün, Öğr. Gör. Rukiye Gök Kaplan,  Öğr. Gör. Yelda Gezicioğlu, sergide çalışmaları yer alan öğrencilere teşekkür belgelerini verdi.

adanapost.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler