DAGEP: 24 Haziran'da yapılacak olan seçim hayati bir öneme haizdir..

DAGEP: 24 Haziran'da yapılacak olan seçim hayati bir öneme haizdir..
DAGEP: "24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ile Milletvekili Genel Seçimi ülkemiz ve bölgemiz açısından son derece hayati bir öneme haizdir.."

DAGEP: 24 Haziran'da yapılacak olan seçim hayati bir öneme haizdir..

Sivil toplum kuruluşlarının, ülke meseleleri hakkında fikir ve proje üretmeleri, beşeri gelişim sürecinde hükümetlerin sağladıkları altyapıları en etkin şekilde kullanarak şuurlu ve vasıflı insan yetiştirmeleri ve gerektiğinde kritik kararlar alarak açıkça hak ve hakikatin yanında yer almaları önemlidir.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ile Milletvekili Genel Seçimi ülkemiz ve bölgemiz açısından son derece hayati bir öneme haizdir.

Uzun zamandır, başta ülkemiz olmak üzere, İslam dünyasına yönelik olarak devam eden çok yönlü saldırılar, özellikle son zamanlarda daha fazla aleni ve pervasızca yapılmaya başlanmıştır. Türkiye dışında İslam dünyasında yeterli tepkinin yükselmemesi, tüm bu saldırıların önümüzdeki günlerde maalesef artması potansiyeline işaret etmektedir. Son kale olarak görülen Türkiye'nin bu süreçten güçlenerek çıkması, önce kendi içinde milli birlik ve beraberliği sağlaması ve sonrasında İslam dünyasında birliğin tesisi için liderlik yapması zarureti vardır.

Bu itibarla, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemiz, bölgemiz ve dünya nizamı konusunda bugüne kadar ortaya koyduğu icraatlar ve yönetim biçimi değerlendirildiğinde, bu kadronun daha da güçlenerek 24 Haziran seçimlerinden sonra başkanlık sistemi ile devam etmesi gerektiği aşikardır. 

Bugüne kadar bu ülke ve ümmet için dertlenen, uykusuz kalan, şer odaklarına karşı yılmadan ve sabırla mücadele eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve onun dava arkadaşlarına şükranlarımızı sunar ve dualarımızın onlar için olduğunu ifade ederiz.

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Doğu Akdeniz Gönüllü Eğitimciler Platformu (DAGEP)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.