Deniz Köse, ?Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmalıyız?

Deniz Köse, ?Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmalıyız?

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, sıkıntı ve zorluklarla binlerce şehit vererek kurulan Türkiye Cumhuriyetinin...


Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Deniz Köse, sıkıntı ve zorluklarla binlerce şehit vererek kurulan Türkiye Cumhuriyetinin gençlere emanet edildiğini söyledi. Yayınladığıyazılı açıklamada tüm gençlerin ?Atatürk?ü Anma 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını? kutlayan Başkan Köse, ?Bu eşsiz emaneti, vatanı, bayrağı ve devletiyle yaşatmak ve korumak en öncelikli vazifeniz olmalıdır. Günümüzde ve bundan sonra da bu değerli emanete içte ve dışta saldırılar olacaktır. Bu durumda büyük Atatürk?ün gösterdiği muassır medeniyetler seviyesine ulaşmak ve sahip olduğumuz milli şuurla birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenmeliyiz? diye konuştu. Açıklamasında, ?Her ne sebeple olursa olsun, bizim huzur ve güvenliğimizi hiç kimsenin bozmasına izin vermemeliyiz? diyen Köse, şu görüşlere yer verdi.

?Geleceğimizin teminatı olan sizlere, Ülkemizi daha ileriye götürmek adına her zamankinden daha fazla sorumluluk düşmektedir. Bu sebeple Ülkemizi muassır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için, gelişen dünya ve teknolojiye uyum sağlamalı,tüketen değil üreten olmalısınız. Üzerinize yüklenen yükün ağırlığının bilincinde ve daima sizin yapacağınız katkılarda hep yanınızda olacağız.

Ay yıldızlı bayrağımızın altında ,bu vatanda bir bütün olarak yaşamamıza imkan veren demokratik,laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatmalıyız.

Bu duygularla cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk?ü ve silah arkadaşlarını , ayrıca terör nedeniyle şehit düşen kardeşlerimizi rahmet,minnet ve saygıyla anıyor; gençlerimizin bayramınıkutluyor, sevgi ve saygılarımısunuyorum.?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler