Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak: Bakın Ne Oldu..

Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak: Bakın Ne Oldu..

Başkan Ak, Sapkınların ve Eşcinsellerin savunuculuğuna soyunan Ankara Barosu Yöneticileri hakkında Diyanet Birlik Sen Sendikası Genel Başkanı olarak 28.04.2020 günü Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunmuştum.

Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak: 

"Ankara Hacı Bayram camisinde Sayın Diyanet İşleri Başkanımız Prof.Dr.Ali Erbaş hocamızın okuduğu Cuma hutbesini gerekçe göstererek İslam’a ve dini değerlerimize hakaret eden aşağılayıcı ifadeler kullanan Sapkınların ve Eşcinsellerin savunuculuğuna soyunan Ankara Barosu Yöneticileri Hakkında Diyanet Birlik Sen Sendikası Genel Başkanı olarak 28.04.2020 günü Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde Suç duyurusunda bulunmuştum.

Milli ve manevi değerlerimizi açıkça tahkir eden ve bir düşünce açıklaması olarak kabul edilmesi mümkün olmayan bu basın açıklaması hakkında Cumhuriyet savcılığının gerekli soruşturmayı yaparak, basın açıklamasında sorumluluğu olan şahısların tespiti ile en ağır şekilde cezalandırılmalarını istemiştim.

kenan-ak-dilekce.jpg

Bakın ne oldu..

Bugün Sendikamıza Adalet Bakanlığı Ceza işleri Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen yazıda sendikam adına Kenan Ak olarak yaptığım şikayet üzerine Hakaret eden avukatlar bir bir tespit edildi ve cezalandırılmak üzere yapılan soruşturma sonucunda kovuşturma izni verilerek gereği için Ankara Cumhuriyet Savcılığına yazı yazıldı.

Bu Diyanet Birlik Sen’in Başarısıdır

Büyük Sendikayım diye ortalıkta dolaşıp dini ve milli değerlerine hakaret edilirken susanlara artık Diyanet Çalışanları bir ders vermelidir.

Diyanet Birlik Sen Sendikacılığın tarihini yeniden yazarak ne demek olduğunu yaptığı icraatlarıyla göstermeye başlamıştır.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."dedi.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler