Durmuş Bilal Akkuş, Kitaba Uyacağız..

Durmuş Bilal Akkuş, Kitaba Uyacağız..

Beşbin yıllık tecrübe ve derin köklere sahip milletimiz göklede bağını sağlam kurduğunda, akıl ve irfanla ete kemiğe bürünür, en zor zamanlarda, tarihin kırılma anlarında küllerinden yeniden doğarak dirilişle, direniş destanları yazar.

Durmuş Bilal Akkuş, Kitaba Uyacağız..

Beşbin yıllık tecrübe ve derin köklere sahip milletimiz göklede bağını sağlam kurduğunda, akıl ve irfanla ete kemiğe bürünür, en zor zamanlarda, tarihin kırılma anlarında küllerinden yeniden doğarak dirilişle, direniş destanları yazar.

Milletimizin zor zamanlarda gösterdiği bu feraseti, basireti; diğer batılı emperyalist "medeni" toplumlar anlayamaz. Bu feraset ve basireti içimizdeki egzotikleri, maske takanları, işbirlikcileri ve mandaları da anlayamaz. Dolayısı ile batı, değerleri ile yetiştirdiği yeni nesle de (Türk Milletinin anlaşılması ve çözümlenmesi/çözülmesi hususunda ne yapacaklarını) aktarması imkanı da yoktur.

Sokakları yönetilemez hale getir. Ekonomik krizle yedi sente muhtaç et. Maşaları vasıtası ile ihtilal yaptırıp kukla yönetici getir. İç savaş senaryoları ile yetişmiş bir nesli yok et. Her türlü algı yönetimi, fitne, böl parcala yönet taktiği denese de bir türlü başarılı olamaz.

Öldürüp, toprağa gömse de yeni doğanın genetik kodları ona köle olmayacağını söyler. her on yılda bir tohumlar filiz verir. Ve yeniden kökler gökle irtibatını kurar ve bağımsız yoluna devam eder.

Batı penceresinden Türk milletinin anlaşılıp çözülmediği/çözümlenemediği görülmüş olacak ki, atmış yıldır hazırladıkları projeyi de devreye sokmuşlardır. Hedef Seçtikleri kendine benzeyenlerin beynini igfal ederek/canavara dönüştürüp en son 15 témmuz 2016 da darbe girişimi, içsavaş ve işgal operasyonunu da denemişlerdir.

Milli iradeye namlusunu çeviren tanklara asla selam durmayacağını fiilen göstern yigitler, çıplak elleri ile; taş kalpleri, igfal edilmiş/çanavarlaşmış beyinleri ve demir yığınlarını alt etmişler ve 15 Temmuz hain darbe girişimi ve iç savaş ve işgal operasyonununu da bir gecede ortadan kaldırmışlardır.

Necip Türk Milletini yok etmek, ortadan kaldırmak için Yahudi-İngiliz medeniyeti ve haçlının binbir türlü plan ve projeleri eminim şuan da devrededir.

Batı emperyalizmi hangi planı, projesi varsa, hangisini uygularsa uygulasın, hangi teknolojik imkan ve kudretle saldırsa saldırsın; Demirin iman dolu sineye çarpıp geri döneceğini her seferinde tekrar görecektir.

Onun için; derin köklerimize ulaşıp, gökle bağımızı güçlendirecek, yeryüzünde Millet olarak iri diri bir olacağız. Buna mecburuz.

Batının anlayamadığı ve çözümleyemediği/çözemediği metotla millet olarak yolumuza devam edeceğiz.

Kısaca; Kitab Uyacağız. Okuyacak, Korkmayacağiz ve Kalkıp. Uyaracağız. İbrahimi tavırla. Karınca kararlılığında. Gerekirse ateşlere gireceğiz . Asla ve asla davamızdan vazgeçmeyeceğiz. Milletimizle birlikte, Devletimizin yanında yeralacağız. Ezan dinmesin. Bayrak inmesin diye. Vatan için kanımızın son damlasına ve son nefesimizi verene kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Vesselam.

Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şad olsun.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun.

 

Durmuş Bilal AKKUŞ

İHSANİDER Yönetim Kurulu Başkanı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler