Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Eğitimde İşbirliği Protokolü İmzalandı

Adana'daki halk eğitim merkezlerindeki eğitimin niteliğini geliştirmek, hayat boyu öğrenme ile çiftçinin kazanımlarını daha ileri düzeye getirilmesi...


Adana'daki halk eğitim merkezlerindeki eğitimin niteliğini geliştirmek, hayat boyu öğrenme ile çiftçinin kazanımlarını daha ileri düzeye getirilmesi amacıyla, Adana Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Adana Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmet İçi Eğitim Müdürlüğü İş Birliğine İlişkin protokol imzaladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü makam odasında gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, Halis Arslan İl Milli Eğitim Müdürü Muharrem Gelen, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Adana Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmet İçi Eğitim Müdürü İlyas Kıran ve şube müdürleri katıldı.

Protokol imza töreni öncesinde bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Muharrem Gelen, ?İlimizde temel eğitim ve hayat boyu öğrenmede doğru üretimi, verimi çiftçilerimize öğreterek önümüzdeki yıllarda çiftçinin ve vatandaşlarımızın kazanımlarını bereketli Çukurova?mızda el birliği ile göreceğiz" dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler