Emine Sapmaz İlkokulunda İngilizce Sınıfı Açılışı

Emine Sapmaz İlkokulunda İngilizce Sınıfı Açılışı

 İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar Emine Sapmaz İlkokulunda İngilizce Sınıfı Açılışına Katıldıİl Milli Eğitim Müdürümüz Turan...

 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar Emine Sapmaz İlkokulunda İngilizce Sınıfı Açılışına Katıldı

İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar, “Eğitimde İyi Örnekler” kapsamında Emine Sapmaz İlkokulu velilerinin atık malzemelerden yapımını sağladıkları İngilizce Sınıfı açılışına katıldı.

Çocukların İngilizceyi sevmeleri ve daha kolay eğlenceli bir şekilde öğrenmeleri amacıyla gerçekleşen sınıf açılışı öncesinde konuşan Okul Müdür Yardımcısı Sema Ergüneş, “Buranın açılış amacı çocuklara eğlenceli ve kolay bir dil öğrenecekleri ve eğitim alabilecekleri nezih bir eğitim mekanı sağlamaktır.1.360 öğrencimiz bu derslikten yararlanarak bu sınıfımızın çocuklarımızın İngilizce öğrenebilme konusunda olumlu yönde katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Okulumuz için böyle önemli bir günde bizi yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürümüzü ağırlamanın gururunu yaşıyor ,katılımları için müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.” diyen  Okul Müdür Yardımcısı Sema Ergüneş, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün  bir projesine katılmıştık, orada İngilizcenin artık bir yabancı dil değil ülkeler arası bir şifre olduğunun bilincine vardık.Bu düşüncemizle   elimizdeki malzemelerimizden ne yapabiliriz diye başladığımız çalışmamızın sonucunda   kendi imkanlarımızla yapmış olduğumuz bu İngilizce sınıfımızı oluşturduk. Bu çalışmalarımızda velilerimiz de özveriyle çalıştı ve büyük katkıları oldu. 

İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar,” Kamuoyunda böyle güzel çalışmalar yaparak olumlu izlenimler oluşturan siz değerli müdürlerimize emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize kendi adıma ve Adana Milli  Eğitimi adına  çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar toplumda kabul gören güzel çalışmalardır. Bu sinerjiyi sizler oluşturdunuz. Bizler sadece liderlik etmeye çalışıyoruz. Bizim tüm çabamız çocuklarımızın iyi eğitim alması ve onların iyi yetiştirilmesi içindir. Adana’daki tüm çocuklarımız ve gençlerimiz bunların daha iyisini hak ediyorlar. “dedi.

 

Sonrasında il Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, okul müdürleri ve öğretmenler İngilizce Sınıfı’nın açılışını yaptılar.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Turan Akpınar sınıfları inceledikten sonra çocuklarla sohbet etti.

adanapost.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler