Erbakan iftarda 'Evet' çağrısı yaptı...

Erbakan iftarda 'Evet' çağrısı yaptı...

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki yazlığına bir haftalık tatil için Bursa'daki iftar yemeğinden sonra gelen eski başbakanlardan...

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki yazlığına bir haftalık tatil için Bursa'daki iftar yemeğinden sonra gelen eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, referandumda "evet" diyeceğini açıkladı.

Cuma namazından sonra yaptığı sohbette referandum için, "Olmaması olmasından daha hayırlı. İnşallah bu millet, layık olduğu anayasayı Millî Görüş iktidara gelince görecek. Bunların yaptığı anayasa değişikliği bir rötuştur." dedi.

Namazı Ayvalıburun Camisi'nde kılan Erbakan, daha sonra kamelyada oturup her zamanki gibi cuma sohbeti yaptı.

"Ccihat şuuru olmadan Müslümanlık olmaz. Cihat demek, herkesin iyiliğini istemek demek. Yeryüzünde adil bir düzenin kurulması için topluca çalışmaya mecburuz." diyen Necmettin Erbakan, sohbetin ardından bir muhabirin soru soracağını anlayınca, "Mübarek ramazan ayındayız. Güzel bir ramazan kucaklaşması yaptık. Onu bunu karıştırıp durma, hadi oradan." şeklinde konuştu. Muhabir ise, "Hocam, Numan Kurtulmuş'u sormayacağım." dediğinde, "Onu kendine sakla." diye cevap verdi. Erbakan daha sonra camidekilerle vedalaşıp yazlığına gitti. Bu akşam saat 22.30'da ise uçakla İstanbul'a döneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler