Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu Adana Mitingi'nde konuştu..

Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu Adana Mitingi'nde konuştu..

Sarıeroğlu:- "31 Mart'ta daha güzel bir Adana için, projeler, yatırımlar, istihdam için, çiftçilerimiz, emeklilerimiz, emekçilerimiz, esnafımız için, kadınlarımız, gençlerimiz, kardeşlerimiz için 16-0 yaparak inşallah bir rekora imza atacağız"

Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu Adana Mitingi'nde konuştu..

- Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu:
- "31 Mart'ta daha güzel bir Adana için, projeler, yatırımlar, istihdam için, çiftçilerimiz, emeklilerimiz, emekçilerimiz, esnafımız için, kadınlarımız, gençlerimiz, kardeşlerimiz için 16-0 yaparak inşallah bir rekora imza atacağız"

- "Adana'da bir rekora imza atacağız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Adana'da misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Cumhur İttifakı olarak güzel ve hayırlı bir süreç geçirdiklerini anlatan Sarıeroğlu, şöyle konuştu:

"Adana, Cumhur İttifakı'na nasıl sahip çıktığını 26 Ocak'ta yine bu meydanda, böyle coşkuyla ve güzellikle göstermişti. Bugün de Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz mitingde Adana tüm Türkiye'ye mesaj veriyor. Vatan için, bayrak için, birlik ve beraberlik, kardeşlik, huzur ve istikrar için yola çıkan Cumhur İttifakı'na sahip çıktığını tüm Türkiye'ye gösteriyor. İnşallah Adana'da büyükşehir belediyesi ve 15 ilçemizde bu güzelliği yansımasını göreceğiz. 31 Mart'ta daha güzel bir Adana için, projeler, yatırımlar, istihdam için, çiftçilerimiz, emeklilerimiz, emekçilerimiz, esnafımız için, kadınlarımız, gençlerimiz, kardeşlerimiz için 16-0 yaparak inşallah bir rekora imza atacağız."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler