Güldemet Sarı, Toroslar EDAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti..

Güldemet Sarı, Toroslar EDAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti..

Çevre ve Şehircilik bir önceki Bakanı, Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, geçtiğimiz gün Toroslar EDAŞ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toroslar EDAŞ'a anlamlı ziyaret

Çevre ve Şehircilik bir önceki Bakanı, Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, geçtiğimiz gün Toroslar EDAŞ Genel Müdürlüğü'nü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sarı, son yıllarda yapılan yatırımlar sayesinde gerçekleştirilen hizmet iyileştirmeleri konusundaki memnuniyetini dile getirdi.

Toroslar bölgesindeki altı ilde elektrik dağıtım hizmetini sürdüren Toroslar EDAŞ önceki gün önemli bir ismi ağırladı. Çevre ve Şehircilik bir önceki Bakanı, Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Toroslar EDAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Toroslar EDAŞ Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı tarafından karşılanan ve makamında ağırlanan Sarı’ya, bölgedeki elektrik dağıtım hatlarının durumu, yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında bilgi verildi.

Görüşme sırasında, geçtiğimiz yıllarda bölgedeki vatandaşların yaşadıkları sorunlarla ilgili yorumlarını kendilerine aktardıklarını belirten Sarı, son 2-3 yıldır bölgede verilen hizmet kalitesinde gözle görülür bir artış olduğunu ifade ederek çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Fatma Güldemet Sarı, bölge için çok kritik ve önemli bir konu olan elektrik dağıtım hizmetinin Toroslar EDAŞ ile birlikte seviye atladığını belirterek yapılan projeleri yakından takip ettiğini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler