Hakan Albayrak: 'One minute' deyip vurdular....

Hakan Albayrak: 'One minute' deyip vurdular....

İsrail askerlerinin Akdeniz'deki uluslararası sularda saldırdığı yardım gemisi Mavi Marmara'daki gazetecilerden Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak yaşadıklarını...


İsrail askerlerinin Akdeniz'deki uluslararası sularda saldırdığı yardım gemisi Mavi Marmara'daki gazetecilerden Yeni Şafak yazarı Hakan Albayrak yaşadıklarını anlattı.

Sinema ve dizi oyuncusu kardeşi Sinan Albayrak'la birlikte Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren gemide yer alan ve İsrail'i sert bir şekilde eleştiren yazırlarıyla tanınan Yeni Şafak gazetesi yazarı Hakan Albayrak, İsrail askerlerinin baskınını ve yaşadıklarını anlattı. 24 TV'ye röportaj veren Albayrak İsrail askerlerinin "one minute" diye bağırarak kendilerine saldırdığını kaydetti.

"GURUR MESELESİ YAPTILAR"

İlk saldırıda plastik bombaları, ses ve gaz bombaları atmalarına rağmen İsrail askerlerini gemiye sokmadıklarını anlatan, Hakan Albayrak: ?Geminin her tarafını tuttuk ama onlar bunu gurur meselesi yaptılar ve gerçek mermilerle taramaya başladılar. Çok sayıda arkadaşımız şehit olunca ve yaralanınca gemide beyaz bayrak çekilmek zorunda kalındı? dedi.

"ONE MİNUTE"

Teslim olma sürecinden sonra 15 saat süren bir gemi yolculuğu yaptıklarını belirten Albayrak, İsrail askerlerinin ?one minnute? diye bağırarak yaralı sivillerin üzerine bastığını söyledi. Hakan Albayrak, İsrail askerlerinin büyük bir nefretle ?one minute? diyerek kendilerine saldırmasına ilişkin olarak ?İsraillilerin en büyük düşman olarak Türkiye?yi gördüğünü anladım? dedi.

Yazar Albayrak, "Biz ambargoyu delmek istedik, biz surda bir gedik açmak istedik. Özellikle şehitlerimiz sayesinde bunu başardığımızı zannediyorum" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler