Hamidiye Öğrenci Yurdu'nun Temeline İlk Harcı Vali Coş Döktü

Hamidiye Öğrenci Yurdu'nun Temeline İlk Harcı Vali Coş Döktü

Vali Coş:  ?Daima İleri Düşüncelerle İlmi Ve Hizmeti Daha Yükseklere Taşımalıyız? Adana'nın Ceyhan ilçesi Hamidiye Öğrenci Yurdu'nun temeline...


Vali Coş:  ?Daima İleri Düşüncelerle İlmi Ve Hizmeti Daha Yükseklere Taşımalıyız?

 

Adana'nın Ceyhan ilçesi Hamidiye Öğrenci Yurdu'nun temeline ilk harcı Vali Hüseyin Avni Coş döktü.

Temel atma töreninde Hazreti Muhammed Peygamber'in doğumu ile ilgili konuşma yapan Zekeriya Öztürk, törene katılanların gözyaşlarını tutamamasına sebep oldu. İlk konuşmayı yapan Hamidiye Yurdu Müdürü Mehmet Usça,?40 yıldır hizmet veren bu öğrenci yurdunu yıktık, günün şartlarına göre yeni binamızı yapıyoruz. Kız ve erkek çocuklarına sahip çıkarak bu yeni binamızda inşallah en az 30 yatılı öğrenciye hizmet verilecek. Emeği geçenlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum? dedi.

Ahmet Faruk Demirtaş?ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ve Adana İl Müftü Vekili İbrahim Öztürk?ün dualarından sonra Çin?den gelen öğrencilerin okudukları ilahiler, başta Vali Coş olmak üzere katılan konuklar tarafından takdirle karşılandı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş iHazreti Muhammed Peygamber'in ?İki günü eşit olan zarardadır? hadisini hatırlatarak, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: ?Bugün burada yapılan hizmetlerden kesikler seyrettik. Özellikle Çin'den gelen gençlerin okuduğu ilahiler ve minik yavrularımızın okudukları Kur'an-ı Kerim ile ve Kutlu Doğum Haftasını da kutlamış olduk. Daima ileri düşüncelerle ilmi ve hizmeti daha yükseklere taşımalıyız. Bu hizmeti yapanlara, yapmasına vesile olanlara en yüce kalbi duygularımla teşekkür ediyor, Yüce Rabbimin bu hizmetin milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.?

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk de, ?Bugün burada Hamidiye öğrenci yurdunun temelini atmanın hazını duymak Ceyhan adına Valimizin de şereflendirdiği bu hizmet bizlere onur vermektedir. Emeği geçenlere en derin teşekkürlerimi iletirken, özellikle Mehmet Usça hocamıza ve başkanımız Mehmet Kurt?a ayrı ayrı teşekkür eder, bizleri yalnız bırakmayan, Ceyhanımız'ı şereflendiren değerli valimize ve tüm katılanlara, şahsım ve Ceyhan halkı adına saygı şükranlarımı sunuyorum? dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler