İş Adamı Mustafa Bozkurt Yeniden Refah Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı Oldu

İş Adamı Mustafa Bozkurt Yeniden Refah Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı Oldu

Bozkurt; "Adana için üretecek, Adana için çalışacağız. Hem tarım sektöründeki hem ticaret alanındaki bilgi ve birikimlerimi bu güzel şehrin daha hızlı gelişmesi için kullanacağım"

Mustafa Bozkurt: Adana İçin Çalışacak, Adana İçin Üreteceğiz

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Adana milletvekili olmak için Yeniden Refah Partisi’nden aday adaylığı başvurusunu yapan iş adamı Mustafa Bozkurt; "Adana için üretecek, Adana için çalışacağız. Hem tarım sektöründeki hem ticaret alanındaki bilgi ve birikimlerimi bu güzel şehrin daha hızlı gelişmesi için kullanacağım" dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde siyasi partiler aday adayları başvurularını tamamladı.

Bu dönem Adana’da en çok aday adaylığı başvurusu alan partilerden birisi de Yeniden Refah Partisi oldu.

Geçtiğimiz gün evraklarını tamamlayarak İl SKM Başkanı Mehmet Çalışkan’a teslim eden iş adamı Mustafa Bozkurt da Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Aday Adayı oldu.

Bugüne kadar yaptığı ticari faaliyetlerle adından söz ettiren genç iş adamı başvurusunun ardından yaptığı açıklamada; Milli Görüş ilkeleri çerçevesinde siyaset yapıp milletimizin her bireyine dokunarak, onlarla kucaklaşarak milletin çıkarlarını önceleyen siyaset anlayışımızı Meclis’e taşımaya hazırlanıyoruz" dedi.

"Necmettin Erbakan hocamızın çizgisini devam ettirmek demek onun savunduğu prensipleri hayata geçirmek demek. Bunu da başaracak olan Yeniden Refah Partisidir" ifadelerini kullanan Mustafa Bozkurt konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Yaptık. Yine yaparız. Hatırlayın; 54. Hükümet döneminde Necmettin Erbakan’ın Başbakanlığı sırasında milletimiz refaha ermiş ve hem ekonomi de, hem sağlıkta, hem de eğitimde ülkemiz adeta çağ atlamıştı. Alım gücünün artmasıyla toplumun her kesimi huzura kavuşmuştu. İşte bütün bunları yeniden yapmak, milletimizi Yeniden Refah ile buluşturmak için kolları sıvadık. Allah’ın izniyle biz geliyoruz, Yeniden Refah geliyor."

Adana’da doğduğunu bu topraklarda büyüdüğünü ancak ticari faaliyetleri nedeniyle İstanbul’da yaşamak zorunda kaldığını vurgulayan Bozkurt; "Benim bu topraklara bir borcum vardı. Doğduğum, doğduğum bu bereketli topraklara, bu şehrin güzel insanlarına borcumu ödemeye geldim. Genel Başkanımız Fatih Erbakan ve Genel Merkezimizin olurlarıyla, İl Başkanımız Selahattin Baysal beyefendi ve teşkilatımızın da uygun görmesiyle adaylığımız söz konusu olur da milletimizin teveccühü ile de Meclis’e gidersem ilk yapacağım şey bu kadim şehrin yeniden ayağa kalkması için hazır olan projelerimizin hayata geçirilmesini sağlamak olacaktır. Hükümet yatırımlarının Adana’ya daha çok aktarılması ve Adanalıların hak ettiği hizmeti alması açısından eğitimden sağlığa, ekonomiden turizme kadar her alandaki projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bozkurt açıklamasını şu sözlerle tamamladı; "Ülkemizin birinci yüzyılını bu sene tamamlıyoruz. Bu aynı zamanda Milli Görüş’ün ikinci kırk yılıdır. Allah’ın izniyle önümüz açık. Ufukta ışık göründü. Artık Yeniden Refah Partisi var. Yeniden Büyük Türkiye ideallerini gerçekleştirecek kadrolar hazır. Ben de bu kutlu mücadelenin bir neferi olarak milletimizin sesini duyurmaya çalışacağım. Tüm Adanalılardan destek bekliyorum."

Yeniden Refah Partisi Adana Teşkilatında temayül oylamaları Perşembe günü yapılacak ve daha sonra 15 kişilik milletvekili aday listesi kamuoyuyla paylaşılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler