İşyerlerini yenile Türkiye!

İşyerlerini yenile Türkiye!

Halkbank, işyerlerini yenilemek isteyen KOBİ?ler, serbest meslek mensupları ile esnaf ve sanatkârlara yönelik İşyerimi Yeniliyorum Kredisi?ni hizmete sundu.Kredi,...

Halkbank, işyerlerini yenilemek isteyen KOBİ?ler, serbest meslek mensupları ile esnaf ve sanatkârlara yönelik İşyerimi Yeniliyorum Kredisi?ni hizmete sundu.

Kredi, işyerlerinin tadilat ve dekorasyon amaçlı harcamaları ile bu kapsamda mal ve hizmet sunan tedarikçilerin finansman gereksinimleri için kullandırılıyor.

 Azami 6 ay ödemesiz döneme sahip kredinin vadesi 36 aya kadar uzuyor. Krediden yararlanmak isteyen işyeri sahipleri, 5 ila 50 bin TL arasındaki harcamaları için fatura ya da iş sözleşmeleriyle Halkbank şubelerine başvururken, 50 bin TL üzerindeki kredi talepleri için ise, işin yapımını üstlenen ve İçmimarlar Odası üyesi olan yüklenici şahıs/firmaya ait teklif mektubu ya da iş sözleşmesi sunuyorlar. 

 İşyerimi Yeniliyorum Kredisi kapsamındaki tadilat işleri, tadilat amaçlı inşaat, onarım ve boya badana, su ve elektrik tesisatı, enerji verimliliğine dönük yalıtım ve izolasyon, kapı, pencere, döşeme ve çatı yenileme, doğalgaz dönüşümü harcamalarını; dekorasyon işleri ise her türlü mobilya, teçhizat ve tefrişat harcamaları ile tezgah, reyon, stand, vitrin gibi mahaller ile reklam panolarına yönelik harcamaları içeriyor. 

Detaylı bilgi:   www.halkbank.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler