İzgioğlu: ‘Bahçeli, Türkiye’yi İpten Aldı..’

İzgioğlu: ‘Bahçeli, Türkiye’yi İpten Aldı..’
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milletvekili Adayları Mustafa İzgioğlu, Firdevs Cingözler, Yeşim Akkaş’ın da katıldığı iftar programı muhteşem bir kucaklaşmaya sahne oldu.

mhp-011.jpg

İzgioğlu: “Ülkücü her rüzgârda savrulmaz!"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milletvekili Adayları Mustafa İzgioğlu, Firdevs Cingözler, Yeşim Akkaş’ın da katıldığı iftar programı muhteşem bir kucaklaşmaya sahne oldu.

MHP Adana Milletvekili Mustafa İzgioğlu, önemli mesajlar verdi:

Bizim için sıralama hiç önemli değil. Bizim için önemli olan vatanımız, milletimiz, bayrağımız, ezanımızdır. Bu kutsal değerlerin çelikten bir irade ile temsil edildiği yegâne adres ise, Başbuğ Türkeş’in bize mirası olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarıdır. Milliyetçi-Ülkücü, ilkeli olur; her rüzgârda savrulmaz. Savrulanın değeri kalmaz. Pazara kadar değil, mezara kadar davamızın emrindeyiz, emrinde olmalıyız. Bu şuurla çalışmalıyız, bu şuurla sandığa gitmeliyiz.”

 

İzgioğlu: Ülkücü her rüzgârda savrulmaz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili 5. Sıra Adayı eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, “Ülkücü, ilkeli olur; her rüzgârda savrulmaz. Pazara kadar değil mezara kadar davamızın emrindeyiz.” dedi.

MUHTEŞEM BİR KUCAKLAŞMA

MHP Adana eski İl Muhasibi Erol İşler’in düzenlediği ve eski il yöneticilerinin de hazır bulunduğu iftar programı muhteşem bir kucaklaşmaya sahne oldu. İftarın protokol konukları arasında MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana SKM Başkanı Ahmet Erdoğan, MHP Adana Milletvekili Adayları Mustafa İzgioğlu, Firdevs Cingözler ve Yeşim Akkaş yer aldı.

MHP VE CUMHUR İTTİFAKI İÇİN ÇALIŞALIM

İftarın ardından konuşan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Ülke tarihinin en önemli seçimine giderken hepimizin et ve tırnak gibi kaynaşması, kucaklaşması takdire şayandır. Birlik ve beraberliğin her daim canlı tutulması vazgeçilmez derecede önemlidir. Sizlerden ricamız şudur. Komşularınızdan, akrabalarınızdan başlayarak partimize, Cumhur İttifakı’na destek isteyiniz. Devletimizin, milletimizin bekası adına her ülküdaşımızın bu sorumluluğu taşıdığına yürekten inanıyorum. Programı düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

BAHÇELİ, TÜRKİYE’Yİ İPTEN ALDI

MHP Adana Milletvekili Adayı Mustafa İzgioğlu da, “Eğer Türkiye bir Irak gibi olmadıysa öncelikle bunu Devlet Bahçeli’ye borçluyuz.” dedi. İzgioğlu “Halkı, daha çok demokrasi, daha çok hürriyet vaatleriyle aldatılan Irak’ın durumu belli. ABD geldi, işgal etti. 15 Temmuz ihanetinde de aynı şey tasarlandı. Darbe girişimini yapan terör örgütünün başı uzun yıllardır ABD’de koruma altında. Eğer, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, o gün ilk anlarda o çıkışı yapmasaydı, Türk milliyetçilerini ve Türk milletini aydınlatmasaydı, ‘Meşru siyasi iktidarın arkasındayız’ mesajı vermeseydi; Allah korusun, Irak’tan beter olurduk. Sayın Genel Başkanımız 15 Temmuzda bir anlamda Türkiye’yi ipten almıştır. Allah O’ndan razı olsun” ifadesini kullandı. 

BİZİM İÇİN SIRALAMA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL

İzgioğlu, devamla şunları söyledi:

“Bu vesileyle şunu ifade etmek istiyorum. Bizim için sıralama hiç önemli değil. Bizim için önemli olan vatanımız, milletimiz, bayrağımız, ezanımızdır. Bu kutsal değerlerin çelikten bir irade ile temsil edildiği yegâne adres ise, Başbuğ Türkeş’in bize mirası olan Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarıdır. Milliyetçi-Ülkücü, ilkeli olur; her rüzgârda savrulmaz. Pazara kadar değil, mezara kadar davamızın emrindeyiz, emrinde olmalıyız. Bu şuurla çalışmalıyız, bu şuurla sandığa gitmeliyiz.”

CİNGÖZLER VE AKKAŞ

MHP Adana Milletvekili 7. Sıra Adayı Firdevs Cingözler ve 8. Sıra Adayı Yeşim Akkaş ise, MHP’de siyaset yapmanın onurlu bir görev olduğunu söylediler. Cingözler ve Akkaş, birlik ve beraberlik adına programın düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirlerken, seçim sürecinde son güne kadar bıkmadan, usanmadan çalışmak gerektiğini anlattılar.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.