Kansere karşı doğal çözüm...

Kansere karşı doğal çözüm...

Uzmanlardan kansere karşı etkili bir öneri..."Meme kanseri dahil tüm kanserlerde beslenme ana nedenlerden biridir" diyen Medical Park Kanser Hastanesi'nden Beslenme...

Uzmanlardan kansere karşı etkili bir öneri...

"Meme kanseri dahil tüm kanserlerde beslenme ana nedenlerden biridir" diyen Medical Park Kanser Hastanesi'nden Beslenme Uzmanı Hülya Çağatay, "Ailenizde meme kanseri varsa özellikle tüketmeniz gereken iki besin vardır :Soya yağı ve keten tohumu" dedi.

Çağatay konuyla ilgili şunları söyledi: "Bu iki besinin meme kanserinden korunmada özellikle fibro kistik memelerde kullanımı şiddetle önerilir. Önemli nokta meme kanseri olmuş kişide keten tohumu ve soya yağı önerilmemektedir. Bir diğer besin de limondur. Limon içeriğindeki ellagic asit nedeniyle meme kanserinde koruyucu, hastalığın ilerlemesinde durdurucu etkiye sahip olduğu bazı hayvan çalışmalarında görülmüştür. Limonu sadece salatalarınıza katmayıp, kabuğuyla yemeye çalışın. Bahsettiğimiz bu etken madde sadece limonda değil yüksek oranda böğürtlen yapraklarında da vardır. Limon kabukları ve böğürtlen yapraklarından yapacağınız bir bitki çayı sizi meme kanserinden korumaya yardımcı olacaktır."

BUGÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler