Karaisalı'da Kuvayi Milliye Şenliği

Karaisalı'da Kuvayi Milliye Şenliği

 Adana'nın Karaisalı ilçesinde Kuvayi Milliye Şenliği düzenlendi.Karaisalı Stadındaki kutlamalar çerçevesinde kurulan Yörük Çadırlarında gelen...


 

Adana'nın Karaisalı ilçesinde Kuvayi Milliye Şenliği düzenlendi.

Karaisalı Stadındaki kutlamalar çerçevesinde kurulan Yörük Çadırlarında gelen misafirlere sıkma ayran ikram edildi.

Şenlikte konuşan Karaisalı Kaymakam Vekili Mustafa Köleoğlu, bir çok güzelliği içerisinde barındıran Karaisalı'da görev yapmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Her yıl nisan ayında kutlanan bu günün bu mirasın gelecek nesillere aktarılması gerektiğini söyleyen Köleoğlu, "Şüphe yoktur ki, Karasalı insanı bu görevi gelecek nesillere bırakacaktır" dedi.

Köleoğlu, bu organizasyonu gerçekleştiren, emek veren herkese teşekkür etti.

Kuvayı Milliye Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Gildir ise, "Hoşgeldin" şiirini okudu.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadetin Aslan da kısa konuşmasında, Türkiye'nin ve Çukurova'nın kurtuluş ateşinin Karaisalı'dan başladığını anlattı.

Adana Bùyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Türkiye'nin kurtuluşu için Samsun'a çıkan Atatürk'e en büyük desteğin Toroslardan, Karaisalı'dan geldiğini ifade ederek, "Her yerde kurtuluş günleri düzenlenirken, düşmanın ayak basmadığı yer olan Karaisalı'da anma günleri düzenlenmektedir. Ne kadar övünseniz azdır" dedi.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Karaisalı'da Kuvayi Milliye gününü kutladıklarını ifade ederek, "Allah bize günleri bir daha yaşatmasın. Bu topraklara gözünü dikenlerin gözünü oyarız inşallah" ifadesini kullandı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş?un da katıldığı Kuvayi Milliye Şenliği, sanatçı Murat Kekilli ve Ali Topak?ın konseriyle sona erdi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler